Bilgi.az
Mətbəx sirləri: göbələk sousunda kartof küftələri
Milli.Az göbələk sousunda kartof kotletlərinin
hazırlanma qaydasını təqdim edir
Tərkibi (10 pay):
duzsuz kərə yağı
1 yumurta
1 kq kartof
400 q şampinyon
200 ml 20%-li qaymaq
1 x.q. əla növ buğda unu
1 soğan
Kartofu təmizləyib hazır olanadək suda bişirin.
Suyunu süzün, yumurta və 50 ml kərə yağı əlavə edin, püre
hazırlayın.
Püredən küftələr tutun, una batırıb qızılı rəng alanadək yağda
qovurun (hərtərəfli).
Soğanı xırda kubik doğrayıb bitki yağında qovurun.
Göbələyi doğrayıb soğanla birlikdə qovurun.
Azca un, duz, istiot, qaymaq vurub vam odda bir qədər bişirin.
Sinini yağlayın, kartof küftələrini içinə düzün. Göbələk sousunu
üzərinə tökün, 180 dərəcə qızdırılmış sobada 5 dəqiqə bişirin.
Nuş olsun!
-
Magazin104:44
Xalq artisti canlı yayımda kövrəldi: “Darıxdığım var” - VİDEO
-
ABŞ03:13
Komaya düşən qalmaqallı bloqer ÖLDÜ
-
Səhiyyə02:42
Ən güclü qan qrupu: onun sahibləri ÇOX YAŞAYIRLAR
-
Sosial01:41
Azərbaycanı görünüşü ilə heyrətə gətirən uşağın atası danışdı - VİDEO
-
Sosial00:30
“Space" TV-yə geri döndü: "Məbləğin bir qismi ödənildi" - FOTO/VİDEO
-
Qoroskop00:15
Günün ULDUZ FALI: normal imkanlar yaranana qədər gözləyin
-
MDB00:00
Putinə indi məruzə edildi, Şoyquya isə əvvəlcədən deyilib
-
Nida Xəbər 23 Aprel 23:48
Nazirlər Kabinetindən YENİ SİYAHI - Kimlərin adları var?