Bilgi.az
Tək işçisi olan restoranda inanılmaz qiymətlər - VİDEO
Əkinçi-aşpaz Deymon Barellə tanış olun. Ona görə “əkinçi” ki, sahib olduğu restoranın bütün təchizatını – göbələkdən tutmuş, soğana, ədviyyata kimi hamısını 5 hektara yaxın torpaq sahəsində özü yetişdirir.
Yalnız dəniz məhsullarını sifariş vermək məcburiyyətindədir.
Üstəlik, yaşadığı əyalətdə məşhur olan restoranın yeganə personalı
elə özüdür. Özü yetişdirir, özü bişirir, özü idarə edir və özü
müştəriyə xidmət edir.
Deymonun dediyinə görə, bəzən hər hansı yemək üçün xüsusi gülü və
ya zeytunu yetişdirməyə 1-2 ilə yaxın vaxt lazım gəlir. Barel bir
neçə qonaqla başlayan restoran biznesində müştərilərin sayının
göbələk kimi artdığını deyir. Bir neçə həftə ərzində 55-dən çox
ölkədən 10 minlərlə sifariş gəldiyini bildirib. Bir nəfərlik
restoranında şərabsız əsas yemək porsiyasının qiyməti isə düz 255
dollardır. Nəzərə çatdıraq ki, bu hələ başlanğıc
qiymətdir./Anspress
-
Magazin112:56
Xalq artistindən valideynlərə və müəllimlərə MÜRACİƏT - VİDEO
-
Ekologiya12:31
Sabaha olan hava PROQNOZU - 20 dərəcə isti
-
Cənubi Qafqaz12:01
Paşinyan Şahramanyana cavab verdi - İrəvanda “mühacir hökumət” davası
-
Hadisə11:46
Ağdərədə qumbaraatan tapıldı - FOTO
-
İdman11:06
"Qarabağ"ın futbolçusu Fransa klubu ilə anlaşdı - FOTOFAKT
-
Dünya10:56
NATO Rusiya ilə müharibəyə hazırlaşır - Bu ölkədən hücuma keçəcəklər
-
Nida Xəbər 10:30
Bu gün ilk Qədr gecəsidir
-
Magazin110:05
Elza qəzəbləndi: "Küçə sözlərinə əl atırlar" - VİDEO