Bilgi.az
Mətbəx sirləri: göbələk sousunda kartof küftələri
Milli.Az göbələk sousunda kartof kotletlərinin
hazırlanma qaydasını təqdim edir
Tərkibi (10 pay):
duzsuz kərə yağı
1 yumurta
1 kq kartof
400 q şampinyon
200 ml 20%-li qaymaq
1 x.q. əla növ buğda unu
1 soğan
Kartofu təmizləyib hazır olanadək suda bişirin.
Suyunu süzün, yumurta və 50 ml kərə yağı əlavə edin, püre
hazırlayın.
Püredən küftələr tutun, una batırıb qızılı rəng alanadək yağda
qovurun (hərtərəfli).
Soğanı xırda kubik doğrayıb bitki yağında qovurun.
Göbələyi doğrayıb soğanla birlikdə qovurun.
Azca un, duz, istiot, qaymaq vurub vam odda bir qədər bişirin.
Sinini yağlayın, kartof küftələrini içinə düzün. Göbələk sousunu
üzərinə tökün, 180 dərəcə qızdırılmış sobada 5 dəqiqə bişirin.
Nuş olsun!
-
Ekopublika.az24 Aprel 23:57
Azərbaycanda da satılan məşhur şokolad məhsulu ətrafında QALMAQAL
-
İdman24 Aprel 22:04
"Qarabağ" finalda!
-
Hadisə24 Aprel 21:49
Vətən müharibəsi iştirakçısı anasının xəstəliyini eşidib intihar etdi
-
Magazin124 Aprel 21:05
O getdi, mən də daha yoxam! - Əməkdar artist səhnə ilə vidalaşdı
-
Sosial24 Aprel 19:35
Özünü öldürən sabiq pediatrın iş yoldaşı DANIŞDI: “Ailə məsələsi deyil..."
-
ABŞ24 Aprel 19:25
Bayden Ukraynaya hərbi yardım haqqında qanunu İMZALADI
-
Rəsmi xronika24 Aprel 18:40
Prezidentlər mətbuata bəyanatlarla çıxış etdilər - FOTO/YENİLƏNDİ
-
Hadisə24 Aprel 18:33
Bakı hava limanında həyəcan siqnalı: Təyyarə qəza enişi etdi - FOTO