Bilgi.az
Tək işçisi olan restoranda inanılmaz qiymətlər - VİDEO
Əkinçi-aşpaz Deymon Barellə tanış olun. Ona görə “əkinçi” ki, sahib olduğu restoranın bütün təchizatını – göbələkdən tutmuş, soğana, ədviyyata kimi hamısını 5 hektara yaxın torpaq sahəsində özü yetişdirir.
Yalnız dəniz məhsullarını sifariş vermək məcburiyyətindədir.
Üstəlik, yaşadığı əyalətdə məşhur olan restoranın yeganə personalı
elə özüdür. Özü yetişdirir, özü bişirir, özü idarə edir və özü
müştəriyə xidmət edir.
Deymonun dediyinə görə, bəzən hər hansı yemək üçün xüsusi gülü və
ya zeytunu yetişdirməyə 1-2 ilə yaxın vaxt lazım gəlir. Barel bir
neçə qonaqla başlayan restoran biznesində müştərilərin sayının
göbələk kimi artdığını deyir. Bir neçə həftə ərzində 55-dən çox
ölkədən 10 minlərlə sifariş gəldiyini bildirib. Bir nəfərlik
restoranında şərabsız əsas yemək porsiyasının qiyməti isə düz 255
dollardır. Nəzərə çatdıraq ki, bu hələ başlanğıc
qiymətdir./Anspress
-
Nəqliyyat19:48
Azərbaycanda bu taksi şirkəti BAĞLANIR - FOTO
-
Sosial19:12
Azərbaycanda tikintidə GÖRÜNMƏMİŞ HADİSƏ - VİDEO
-
Sosial18:40
Xankəndidə dünyaya gələn ilk körpənin ailəsinə MÜJDƏ
-
Sosial17:54
Əli Əsədov qərar imzaladı
-
Qarabağ 17:13
Xankəndidə ilk körpə dünyaya gəldi - FOTO
-
Qarabağ 16:38
Bu ölkələr Ermənistanı bizə qarşı silahlandırır, gözləyə bilmərik
-
Rəsmi xronika16:13
Biz dörd kənd məsələsini heç vaxt yaddan çıxarmamışıq
-
Nida Xəbər 16:08
SON DƏQİQƏ: Qazaxın azad edilən kəndində bayrağımız qaldırıldı - VİDEO