İnfarktın qarşısını alan makaron istehsal edildi
Bizi izləyin

Maraq dünyası

İnfarktın qarşısını alan makaron istehsal edildi

İtaliyanın Toskana şəhərində yerləşən “Sant Anna” tədqiqat məktəbinin elm adamları infarktın qarşısının alınmasında effetiv olan makaron hazırlayıb.

Publika.az xəbər verir ki, yeni makaron çeşidi vücudu stressə və damar xəstəliklərinə qarşı daha müqavimətli edir.

Yeni çeşid buğda ilə arpa ununun qarışığından hazırlanıb. Alınan məhsul siçanlar üzərində sınaqdan keçirilib. Nəticədə adi buğda unundan hazırlanan makaron yeyən siçanların yeni çeşid yeyənlərdən daha tez infarkt keçirdiyi və həyatda qalmaq faizinin daha az olduğu bildirilib.

Zümrüd

Oxumağa davam et
Reklam
Reklam

Gündəm