Mətbəx
Göbələkli, toyuqlu makaron - Resept
Publika.az-ın mətbəx bölməsi doyumlu və dadlı, göbələkli və toyuqlu makaronun reseptini təqdim edir:
İnqrediyentlər:
Makaron - 400 qram
Təzə göbələk - 400 qram
Toyuq filesi - 400 qram
Yumşaq pendir - 200 qram
Duz
Bitki yağı
Hazırlanması:
Toyuq filesini yuyun, eyni ölçüdə kiçik tikələrə doğrayın. Tavaya bitki yağı tökün, duzladığınız toyuğu təxminən 10 dəqiqə bişirin.
Şampinyonları da yuyun, xırda doğrayın və toyuğa əlavə edərək birlikdə 7-8 dəqiqə bişirin.
Yumşaq pendir tavaya tökün və tam həll olunana qədər bişirin.
Makaronu etiketdəki təlimata əsasən bişirin. Suyunu süzdükdən sonra tavaya əlavə edib 3 dəqiqə bişirin.
Nuş olsun!
-
Sağlamlıq02:19
Qadınlarda sonsuzluğa və tüklənməyə səbəb olan nadir sindrom
-
Sosial01:45
Keçmiş məcburi köçkünlərin evləri satışa çıxarılır - QİYMƏTLƏR
-
Nəqliyyat01:30
Qazaxın Aşağı Əskipara kəndinə gedən yol açıldı
-
MDB01:15
Rusiya BMT TŞ-nin qətnaməsinə veto qoydu
-
MDB01:00
Şoyqu İvanovu vəzifəsindən uzaqlaşdırdı
-
Qoroskop00:27
Günün qoroskopu: Yaxın ətrafınızdakı şəxslərdən biri...
-
Ekopublika.az24 Aprel 23:57
Azərbaycanda da satılan məşhur şokolad məhsulu ətrafında QALMAQAL
-
İdman24 Aprel 22:04
"Qarabağ" finalda!