Mətbəx
Pomidorlu, pendirli qrenka - Resept
Publika.az-ın mətbəx bölməsi asan hazırlanan qəlyanaltının reseptini təqdim edir:
İnqrediyentlər:
3 dilim çörək
1 yumurta
2 xörək qaşığı süd
Bir pomidoru yarısı
3 xörək qaşığı sürtgəcdən keçirilmiş pendir
Şüyüd
Duz, istiot
Bitki yağı
Hazırlanması:
Yumurtaya duz, istiot, doğranmış şüyüd, süd əlavə edib qarışdırın.
Çörəyi dilimləyin.
Çörək dilimlərini yumurtalı kütləyə batırın, içində bir qədər saxlayın ki, ona yaxşı hopsun.
Bitki yağında çörəklərin hər iki tərəfini qızardın. Əgər kasada yumurtalı kütlədən qalıbsa, qrenka bişənə yaxın onu da tavaya tökə bilərsiniz.
Hazır qrenkanın üzərinə halqa formasında kəsilmiş pomidor qoyun, istiot, duz vurun. Üzərinə sürtgəcdən keçirilmiş pendir töküb sobada 5-10 dəqiqə qızardın.
Nuş olsun!
-
Sosial16:08
Əli Əsədov yeni qərar imzaladı
-
Rəsmi xronika14:51
İlham Əliyev bu qanunu təsdiqlədi
-
Nida Xəbər 14:26
Yeni Kaledoniyada Azərbaycan bayrağı qaldırıldı
-
Magazin113:31
Tolik pərt etdi: "Bu da liftdə öpüşən Sabir" - VİDEO
-
Magazin112:56
Xalq artistindən valideynlərə və müəllimlərə MÜRACİƏT - VİDEO
-
Ekologiya12:31
Sabaha olan hava PROQNOZU - 20 dərəcə isti
-
Cənubi Qafqaz12:01
Paşinyan Şahramanyana cavab verdi - İrəvanda “mühacir hökumət” davası
-
Hadisə11:46
Ağdərədə qumbaraatan tapıldı - FOTO