Mətbəx
Oymaç şorbası - RESEPT
Ərzaqlar:
4 stəkan su
1 stəkan qatıq
1 ədəd yumurta
2 xörək qaşığı un
1 xörək qaşığı süzmə
1 xörək qaşığı kərə yağı
1 çay qaşığı nanə
1 çay qaşığı duz
1 çay qaşığı pul bibər
Hazırlanması:
Unu düz qaba tökün. Üzərinə əlinizlə su səpib umac edin. Hazırladığınız xəmiri qaynayan suya qarışdıra-qarışdıra əlavə edin.
Yumurtanın sarısını və ağını ayırın. Yumurta sarısının içərisinə qatıq və süzmə töküb çalın. Umacınızın qaynadığı su soyuduqdan sonra qatığın çürüməməsi üçün qazana az-az əlavə edərək qarışdırın. Duz töküb qaynadın. Kiçik bir tavada kərə yağını əridin. Nanə və pul bibəri qızardıb şorbanın üzərinə töküb servis edin.
Nuş olsun!
-
Avropa17:21
Makrondan qorxunc iddia: Avropa dağılacaq, köçkünlər olacaq
-
Kriminal16:33
Özünü ölmüş kimi təqdim edən biznesmenə hökm oxundu
-
MDB16:00
Avropa Yer üzündən silinəcək, Amerika isə... - Belarusdan şok hədə
-
Rəsmi xronika15:29
İlham Əliyev və Japarov Ağdamda - FOTOLAR
-
Sosial14:51
Videomu paylaşıb məni biabır etmək istəyirlər - Cahangir Əsgərov
-
Sosial14:16
Elmira Süleymanova vəfat etdi - FOTO
-
Cənubi Qafqaz13:40
İrəvandan İlham Əliyevin təklifinə cavab gəldi: Hazırıq!
-
Sosial13:03
Prokurorluqdan Nəsib Quliyevin intihar faktı ilə bağlı çağırış: bu məlumatlar...