Mətbəx
Ağızda əriyən çoban qovurması - RESEPT
Ərzaqlar:
1.5 kilo quzu və ya dana əti
3 yemək qaşığı duru yağ
3-4 diş sarımsaq
5-6 ədəd acı bibər
4 orta boy pomidor
5-6 ədəd göbələk
1 baş soğan
Duz, istiot, cirə, kəklikotu
1 dəstə cəfəri
Hazırlanması:
Əti kubik şəklində doğrayıb tavada qovurun. Yağı, göbələyi və soğanı əlavə etdikdən sonra qarışdırın. Bibəri, sonra isə sarımsağı əlavə edib qarışdırın. Ətin suyu çıxanda duz və ədviyyatları, sonda xırda doğranmış pomidoru əlavə edib suyu çəkilənə qədər qovurun.
Nuş olsun!
-
Sosial20:24
Şahmar Hüseynova yeni vəzifə verildi - FOTO
-
Maraq dünyası20:15
"Tarqovı"da çiy ətdən libas geyinən qızdan QƏRİBƏ HƏRƏKƏTLƏR - VİDEO
-
Art19:36
Azərbaycan və Türkiyə birgə film çəkəcəklər - ADI AÇIQLANDI
-
Elm və təhsil19:12
Emin Əmrullayev ona VƏZİFƏ VERDİ
-
Kriminal18:12
Tulin Ələkbərovanın sevgilisi tərəfindən döyülməsi faktı araşdırıldı: nəticə... - VİDEO
-
Kriminal17:32
Faciəvi şəkildə ölən tələbənin ailəsi məhkəməyə getməkdən imtina etdi - FOTO
-
Nida Təhlil 17:11
İrəvan “Krokus”la bağlı bəyanatı rədd etdi: Kreml necə cəzalandıracaq?
-
Sosial16:58
Bu avtomobillərlə taksi fəaliyyəti göstərmək qadağan edildi