Mətbəx
Bunlar olmasa onlar yarada bilməzdilər - -FOTO
Hər bir yaradıcı insanın həyatından onları ruhlandıran amillərin olması şərtdir. Bir çox yazıçılar isə bunu məhz yeməkdə tapıblar. Daha doğrusu, həm də yeməkdə tapıblar.
Publika.az 11 yazıçının yaratmaq üçün hansı yeməklərə və içkilərə üstünlük verdiklərini araşdırdı.
1. Stiven Kinq – çizkeyk
2. Frensis Skott Fitsdjerald – konserv və alma
3. Frans Kafka – süd
4. Con Steybeyk – çörək və qəhvə
5. Trumen Kapote – saat 11-də qəhvə, saat 12-də nanə çayı, saat 14.00 ispan şərabı və saat 16.00 martini
6. Marsel Prust - espresso
7. Hovard Fillips Lavkraft – spagetti pendir ilə
8. Onore de Balzak – 50 stəkan qəhvə
9. Aqata Kristi – krem-qəhvə və şotland çörəyi
10. Viktor Hüqo – iki dənə çiy yumurta və bir fincan soyuq qəhvə
11. Uolt Uitmen – Midiya və ət
Mələk
-
Magazin106:16
Əməkdar artist: “Oğlumun vəfatından sonra yatmıram”
-
Kriminal03:30
Sumqayıtda DƏHŞƏT: oğul ata-anasını qətlə yetirdi - YENİLƏNDİ
-
Magazin202:22
Məşhur model çimərlikdə çılpaq pozalar verdi - FOTO
-
Nəqliyyat01:00
ŞOK İDDİA: Dubayda su altında qalan avtomobillər Azərbaycana gətirilə bilər - VİDEO
-
Magazin100:45
“Səhvlərinizin əllərindən öpün”
-
MDB00:30
Azərbaycanlı milyarder Rusiyanın ən zəngin adamı oldu
-
Qoroskop00:15
Günün ULDUZ FALI: münasibətlər gərginləşə bilər
-
MDB18 Aprel 23:12
Bu ölkədə falçı və cadugərlərlə bağlı SƏRT QƏRAR VERİLƏCƏK