Bunlar olmasa onlar yarada bilməzdilər - -FOTO
Bizi izləyin

Mətbəx

Bunlar olmasa onlar yarada bilməzdilər - -FOTO

Hər bir yaradıcı insanın həyatından onları ruhlandıran amillərin olması şərtdir. Bir çox yazıçılar isə bunu məhz yeməkdə tapıblar.

Hər bir yaradıcı insanın həyatından onları ruhlandıran amillərin olması şərtdir. Bir çox yazıçılar isə bunu məhz yeməkdə tapıblar. Daha doğrusu, həm də yeməkdə tapıblar.

Publika.az 11 yazıçının yaratmaq üçün hansı yeməklərə və içkilərə üstünlük verdiklərini araşdırdı.

1. Stiven Kinq – çizkeyk

2. Frensis Skott Fitsdjerald – konserv və alma

3. Frans Kafka – süd

4. Con Steybeyk – çörək və qəhvə

5. Trumen Kapote – saat 11-də qəhvə, saat 12-də nanə çayı, saat 14.00 ispan şərabı və saat 16.00 martini

6. Marsel Prust - espresso

7. Hovard Fillips Lavkraft – spagetti pendir ilə

8. Onore de Balzak – 50 stəkan qəhvə

9. Aqata Kristi – krem-qəhvə və şotland çörəyi

10. Viktor Hüqo – iki dənə çiy yumurta və bir fincan soyuq qəhvə

11. Uolt Uitmen – Midiya və ət

Mələk

Oxumağa davam et
Reklam
Reklam

Gündəm