Hər gün yediyiniz ərzaqlar əslində bu məqsədlə yetişdirilib
Bizi izləyin

Mətbəx

Hər gün yediyiniz ərzaqlar əslində bu məqsədlə yetişdirilib

Gündəlik qida rasionumuza rahatlıqla daxil etdiyimiz bəzi qidalar ilk vaxtlar tam fərqli məqsədlərlə istifadə edilirmiş.

Publika.az həmin qidalardan bir neçəsini təqdim edir.

Tomat sousu

Bu qida keçmişdə izhal dərmanı kimi satılıb.

Sarımsaq

Tərkibində olan kimyəvi maddələr səbəbilə cildə birbaşa və uzun müddət təmas etdikdə üçüncü dərəcəli yanıqlara səbəb olurmuş.

Kartof

Bu tərəvəzin içindəki su və kimyəvi maddələr səbəbilə ultra-bənövşəyi siqnalların toplanmasında istifadə olunurmuş.

Pendir

Dünyada ən çox oğurlanan qida siyahısına başçılıq edib. Bu ərzaq müxtəlif heyvanların qidalanması üçün istifadə edilib.

Fıstıq əzməsi

Elm adamları yüksək faizli karbona sahib olduğu üçün fıstıq əzməsini almaza çevirmək üzərində işləyiblər.

Zümrüd

Oxumağa davam et
Reklam
Reklam

Gündəm