Mətbəx
Kələm piroqu - Resept
Publika.az-ın mətbəx bölməsi kefirli xəmirdə hazırlanan kələm piroqunun reseptini təqdim edir:
İnqrediyentlər:
Kefir - 200 qram
Un - 140 qram
Qabartma tozu - 1 çay qaşığı
Yağ - 350 qram
Göyərti, zirə zövqə görə
Qara istiot, duz
Hazırlanması:
Kefiri, sodanı, duzu və unu qarışdırıb xəmir yoğurun və soyuducuda 30 dəqiqə saxlayın.
Xırda doğranılmış kələmə zirə əlavə edin, bir neçə dəqiqə qızardın, üzərinə göyərti, duz və ədviyyat əlavə edin.
Xəmiri iki hissəyə bölün, onu yayın. Soba tavasını yağlayın, bir qədər un əlavə edin və birinci qat yuxanı qaba sərin. Arasına kələm və ədviyyatlardan ibarət içlik qoyun, kənarlarını yaxşıca bağlayın. Üzərində deşiklər açın. Sobada təxminən 20-30 dəqiqə bişirin.
Nuş olsun!
-
Magazin119 Aprel 23:15
Nazpəri illər sonra İlhamə Quliyeva ilə küsülü olmasının səbəbini açıqladı - VİDEO
-
Hadisə19 Aprel 22:48
Bakı metrosunda OLAY
-
Nida Xəbər 19 Aprel 22:24
4 kənd qayıtdı - Növbəti mərhələdə nə var?
-
Dünya19 Aprel 22:12
Ukrayna Rusiyanın hərbi obyektlərini vura bilər - NATO-dan TAM DƏSTƏK
-
MDB19 Aprel 21:50
95 yaşlı diplomat öldü
-
Nida Xəbər 19 Aprel 21:20
Sərhədin delimitasiyası başladı: İrəvan dərhal Tehrana hesabat verdi
-
Magazin119 Aprel 20:59
Dilarə səhnə geyimi ilə gündəm oldu - VİDEO
-
Elm və təhsil19 Aprel 20:40
Buraxılış imtahanının nəticələri açıqlandı