Mətbəx
Kakaolu keks - Resept
Publika.az kakaolu keksin reseptini təqdim edir:
İnqrediyentlər:
Yumurta - 4 ədəd
Şəkər tozu 2 stəkan
Süd - 1 stəkan
Bitki yağı - 1 stəkan
Qabartma tozu, vanil - 1 paket
kakao - 3-4 xörək qaşığı kakao
Un - 2,5 stəkan
Hazırlanması:
4 ədəd yumurtanı 2 stəkan şəkər tozu ilə mikserlə köpüklənənə qədər çalın. Sonra 1 stəkan bitki yağını, 1 stəkan südü (ya da qatıq) əlavə edib qarışdırmağa davam edin. Son olaraq bir paket qabartma tozu, 1 paket vanil, 3-4 xörək qaşığı kakao və 2.5 stəkan unu əlavə edib bir daha qarışdırın. Kütləni yağlanmış keks qəlibinə qoyun və əvvəlcədən 180 dərəcə isinmiş sobaya yerləşdirin. 40 dəqiqə sonra yoxlayın. Yoxlamaq üçün keksə bir bıçaq və ya diş təmizləyən çöp batırın. Bıçağı çıxartdığınızda əgər keksdən heç nə yapışmayıbsa demək keks artıq bişib.
Nuş olsun!
-
Səhiyyə18:12
Azərbaycanda uşaqlarla bağlı yeni tibbi mərkəz YARADILDI - FOTO
-
Avropa17:28
Bu ölkə Rusiyanı hədələdi: Şəhərlərinizi bombalayarıq
-
Region17:00
İrandan növbəti hədə: Görün SEPAH İsraili nə ilə qorxutdu
-
MDB16:22
Moskvada 21 yaşlı azərbaycanlı avtomobilini səkidə saxladı, ona irad tutan gənci öldürdü - VİDEO
-
Nida Təhlil 15:51
İşğalçı erməniyə göz yaşı tökən molla: İran silahı ilə Azərbaycanın neçə əsgəri öldürülüb?
-
Magazin115:18
Həbsxanada evlənən müğənni: “Heç kimin bacarmadığını etmişəm”
-
Nida Xəbər 14:34
Moskva İrəvandan tələb etdi: Brüsseldə hazırlanmış plana reaksiya gözləyirik
-
İdman13:46
"Real"ın ÇL-dəki qəhrəmanı bu gözəllə eşq yaşayır - FOTOLAR