Mətbəx
Qaymaq sousunda kartoflu göbələk - Resept
Publika.az-ın mətbəx bölməsi qaymaq sousunda kartoflu göbələyin reseptini təqdim edir:
İnqrediyentlər:
Kartof 8 ədəd
Göbələk 400 qram
Sarımsaq - 4 diş
Bir dəstə cəfəri
Bitki yağı - 5 xörək qaşığı
Zövqə görə duz, qara istiot
300 ml. yağlı qaymaq
Hazırlanması:
Sobanı 200 dərəcəyədək qızdırın.
Kartofun qabığını təmizləyin, yuyun, nazik halqa formasında dilimləyin. Suda çox yuyun ki, nişastası getsin.
Bu müddətdə göbələyi doğrayın.
Yağı qızdırın və kartofları tavada qızardın. Duz, istiot əlavə etməyi unutmayın. Qaymağı, sarımsağı əlavə edin, elə edin ki, qaymaq kartofun üzərini örtsün.
Digər tavada eyni formada doğranmış göbələyi qızardın.
Cəfərini xırda doğrayın.
Kartofla göbələyi qarışdırın, üzərinə cəfəri əlavə edib sobada 20-30 dəqiqə bişirin.
Nuş olsun!
-
Elm və təhsil19:12
Emin Əmrullayev ona VƏZİFƏ VERDİ
-
Kriminal18:12
Tulin Ələkbərovanın sevgilisi tərəfindən döyülməsi faktı araşdırıldı: nəticə... - VİDEO
-
Kriminal17:32
Faciəvi şəkildə ölən tələbənin ailəsi məhkəməyə getməkdən imtina etdi - FOTO
-
Nida Təhlil 17:11
İrəvan “Krokus”la bağlı bəyanatı rədd etdi: Kreml necə cəzalandıracaq?
-
Sosial16:58
Bu avtomobillərlə taksi fəaliyyəti göstərmək qadağan edildi
-
Sosial16:36
Azərbaycanda sayğaclar ikiqat hesablayır - ŞOK İDDİA
-
Sosial16:08
Əli Əsədov yeni qərar imzaladı
-
Rəsmi xronika14:51
İlham Əliyev bu qanunu təsdiqlədi