Mətbəx
Qaymaq sousunda spagetti və qızılbalıq - Resept
Publika.az-ın mətbəx bölməsi qaymaq sousunda spagetti və qızılbalığın reseptini təqdim edir:
İnqrediyentlər:
Qızılbalıq 400 qram
1.25 çay qaşığı duz
320 qram spagetti
Zeytun yağı 40 ml.
Parmezan 160 qram
120 ml. quru ağ çaxır
Qaymaq 20-22% 180 ml.
Rozmarin yarpaqları ½ xörək qaşığı
Hazırlanması:
1. Qızılbalığın filesini kub formasında doğrayın, duzlayıb yüngülcə qovurun.
2. Spagettini qaynayan, duz vurulan suya qoyun, bir az zeytun yağı əlavə edib üzərindəki təlimata uyğun bişirin.
3. Parmezanı blenderin köməyi ilə iri qırıntı formasına salın.
4. Tavaya şərab tökün, qaynayanda üzərinə parmezanı əlavə edin. Daha sonra rozmarin və qaymağı əlavə edin. Qaynayıb duru xama konsistensiyasına gələnə qədər bişirin.
5. Spagettini boşqaba çəkin. Üzərinə sous, balıq tikələri əlavə edin.
Nuş olsun!
-
Sağlamlıq02:19
Qadınlarda sonsuzluğa və tüklənməyə səbəb olan nadir sindrom
-
Sosial01:45
Keçmiş məcburi köçkünlərin evləri satışa çıxarılır - QİYMƏTLƏR
-
Nəqliyyat01:30
Qazaxın Aşağı Əskipara kəndinə gedən yol açıldı
-
MDB01:15
Rusiya BMT TŞ-nin qətnaməsinə veto qoydu
-
MDB01:00
Şoyqu İvanovu vəzifəsindən uzaqlaşdırdı
-
Qoroskop00:27
Günün qoroskopu: Yaxın ətrafınızdakı şəxslərdən biri...
-
Ekopublika.az24 Aprel 23:57
Azərbaycanda da satılan məşhur şokolad məhsulu ətrafında QALMAQAL
-
İdman24 Aprel 22:04
"Qarabağ" finalda!