Mətbəx
Xırçıldayan toyuq çubuğu – Resept
Publika.az-ın mətbəx bölməsi uşaqların və eyni zamanda böyüklərin də dadını bəyənəcəyi xırçıldayan toyuq çubuğunun reseptini təqdim edir:
İnqrediyentlər:
2 ədəd toyuq döşü
½ stəkan (65 qram) un
2 yumurta
1.25 stəkan (125 q) suxarı
60 ml. bitki yağı
Duz və istiot
Hazırlanması:
Başlanğıc üçün toyuq döşünü soyuq su ilə yuyun, qurudun. Toyuq döşünü mümkün qədər nazik, uzun formada doğrayın.
Çubuq formasında doğranılmış toyuq ətinə duz, istiot vurun.
Sonra ayrıca boşqaba un tökün, ona duz, istiot vurun. Yumurtanı və suxarını da ayrı-ayrı boşqablara tökün.
İlkin olaraq toyuq ətini una, sonra yumurtaya, sonda isə suxarıya batırın.
Qızardılmış və yağ tökülmüş tavada toyuq tikələrini 2-3 dəqiqə qızardın.
Onu süfrəyə müxtəlif souslara təqdim etmək olar.
Nuş olsun!
-
İnanc20:24
Ağdam Cümə məscidində ilk Azan - VİDEO
-
Cənubi Qafqaz19:36
Ermənistan hərbçisi Azərbaycanla sərhəddə minaya düşdü
-
Avropa17:21
Makrondan qorxunc iddia: Avropa dağılacaq, köçkünlər olacaq
-
Kriminal16:33
Özünü ölmüş kimi təqdim edən biznesmenə hökm oxundu
-
MDB16:00
Avropa Yer üzündən silinəcək, Amerika isə... - Belarusdan şok hədə
-
Rəsmi xronika15:29
İlham Əliyev və Japarov Ağdamda - FOTOLAR
-
Sosial14:51
Videomu paylaşıb məni biabır etmək istəyirlər - Cahangir Əsgərov
-
Sosial14:16
Elmira Süleymanova vəfat etdi - FOTO