Pəhriz plovu necə hazırlanır?
Bizi izləyin

Mətbəx

Pəhriz plovu necə hazırlanır?

Plov çəkinin artmasına səbəb olan yeməkdir. Amma onu az kalorili bişirməyin üsulu mövcuddur. Publika.az-ın mətbəx bölməsi plovu az kalorili etməyin sadə üsulunu təqdim edir:

Plovun kalori dəyərini aşağı salmaq üçün suyun içinə bir çay qaşığı hindqozu yağı əlavə etmək lazımdır. Yarım stəkan düyü üçün 1 çay qaşığı hindqozu istifadə edilə bilər.

Plovu bişirdikdən sonra 12 saat soyuducuda saxlamalısınız. Bu üsul ilə plovun kalori dəyərini 60 faiz azaltmaq mümkündür.

Aytən

Oxumağa davam et
Reklam
Reklam

Gündəm