Mətbəx
Sirli boğça - Resept
Publika.az-ın mətbəx bölməsi dadı damağınızdan getməyəcək "Sirli boğça"nın reseptini təqdim edir:
İnqrediyentlər:
Donuz və ya toyuq əti
Turşuya qoyulmuş göbələk
Sarımsaq
Yumşaq pendir, göbələkli pendir də olar
Hazırlanması:
Əti doğrayın və mətbəx taxtasında döyəcləyin. Duz, istiot vurun. Ət parçasının üzərinə bir diş sarımsaq, doğranılmış göbələk, bir dilim pendir qoyun.
Ətin kənarlarını boğça kimi toplayın və diş təmizləyən çubuğun köməyi ilə bağlayın.
Hər bir boğçanı folqanın üzərinə qoyun, piyalə formasında. Şəkildə göründüyü kimi. Üzərinə də duz, istiot səpin.
15 dəqiqə folqada bişirin, sonra boğçanı sobadan çıxarın, folqasını çıxardıqdan sonra üzərinin qızarması üçün yenidən 10-15 dəqiqə sobada bişirin.
Nuş olsun!
-
İdman03:18
“Mançester Yunayted”in ən seksual azarkeşi - FOTOLAR
-
İdman01:45
Məşhur kluba ağır cəza - 18 xalı silindi
-
Sosial01:01
Azərbaycana qaytarılan dörd kəndin sakinləri DANIŞDILAR - VİDEO
-
Qoroskop00:31
Günün qoroskopu: köklü yeniliklər başlanır
-
Magazin119 Aprel 23:15
Nazpəri illər sonra İlhamə Quliyeva ilə küsülü olmasının səbəbini açıqladı - VİDEO
-
Hadisə19 Aprel 22:48
Bakı metrosunda OLAY
-
Nida Xəbər 19 Aprel 22:24
4 kənd qayıtdı - Növbəti mərhələdə nə var?
-
Dünya19 Aprel 22:12
Ukrayna Rusiyanın hərbi obyektlərini vura bilər - NATO-dan TAM DƏSTƏK