Mətbəx
"Uğur" salatı – Resept
Publika.az-ın mətbəx bölməsi “Uğur” salatının reseptini təqdim edir:
İnqrediyentlər:
Kolbasa (hisə verilmiş) 350 qram
Pomidor - 6 ədəd
1 xörək xaşxaş
250 qram holland pendiri
Sarımsaq - 3 diş
Mayonez, ədviyyatlı xama ilə də əvəz etmək olar - 400 ml.
Hazır kubik şəklində olan suxarı - 200 qram
Duz
Hazırlanması:
Beləliklə kolbasanı, pomidoru və pendiri kiçik kubik şəklində doğrayırıq. Xaşxaş, duz, istiot, suxarı və mayonez vurun. Suxarı quru, xırt-xırt xoşlayanlar salatı hazır olandan 15 dəqiqə sonra yesinlər. Daha yumşaq varianta üstünlük verənlər isə bir neçə saat mayonez və pomidor şirəsində onun yumşalmasını gözləsinlər.
Nuş olsun!
-
Qoroskop00:31
Günün qoroskopu: köklü yeniliklər başlanır
-
Magazin119 Aprel 23:15
Nazpəri illər sonra İlhamə Quliyeva ilə küsülü olmasının səbəbini açıqladı - VİDEO
-
Hadisə19 Aprel 22:48
Bakı metrosunda OLAY
-
Nida Xəbər 19 Aprel 22:24
4 kənd qayıtdı - Növbəti mərhələdə nə var?
-
Dünya19 Aprel 22:12
Ukrayna Rusiyanın hərbi obyektlərini vura bilər - NATO-dan TAM DƏSTƏK
-
MDB19 Aprel 21:50
95 yaşlı diplomat öldü
-
Nida Xəbər 19 Aprel 21:20
Sərhədin delimitasiyası başladı: İrəvan dərhal Tehrana hesabat verdi
-
Magazin119 Aprel 20:59
Dilarə səhnə geyimi ilə gündəm oldu - VİDEO