"Uğur" salatı – Resept
Bizi izləyin

Mətbəx

"Uğur" salatı – Resept

Publika.az-ın mətbəx bölməsi “Uğur” salatının reseptini təqdim edir:

İnqrediyentlər:

Kolbasa (hisə verilmiş) 350 qram

Pomidor - 6 ədəd

1 xörək xaşxaş

250 qram holland pendiri

Sarımsaq - 3 diş

Mayonez, ədviyyatlı xama ilə də əvəz etmək olar - 400 ml.

Hazır kubik şəklində olan suxarı - 200 qram

Duz

Hazırlanması:

Beləliklə kolbasanı, pomidoru və pendiri kiçik kubik şəklində doğrayırıq. Xaşxaş, duz, istiot, suxarı və mayonez vurun. Suxarı quru, xırt-xırt xoşlayanlar salatı hazır olandan 15 dəqiqə sonra yesinlər. Daha yumşaq varianta üstünlük verənlər isə bir neçə saat mayonez və pomidor şirəsində onun yumşalmasını gözləsinlər.

Nuş olsun!

Oxumağa davam et
Reklam
Reklam

Gündəm