Sağlamlıq
Bu meyvənin qabıqlarını atmayın
Onkoloji mütəxəssisi Ayişə Dəmirçi meyvələrin qabıqları ilə birlikdə yeyilməsinin əhəmiyyətindən danışıb. Publika.az Türkiyə mətbuatına istinadən xəbər verir ki, mütəxəssis xərçəng xəstəliyinin müalicəsində meyvə qabıqlarının əhəmiyyətini vurğulayıb.
Onun sözlərinə görə, tez-tez qəbz olan xərçəng xəstələri lifli qidalara üstünlük verməlidir. Meyvələrin, xüsusən, əriyin qabıqları ilə birlikdə yeyilməsi tövsiyə olunur. Ağız içində və ya boğazda yara olanda daha çox qatıq, ilıq şorba, püre halına gətirilmiş meyvə və tərəvəz yeyilməlidir. Xərçəng xəstələri duzlu və ədviyyatlı, həddindən artıq isti və ya soyuq yeməklərdən də uzaq durmalıdır.
Fidan
-
MDB21:50
95 yaşlı diplomat öldü
-
Nida Xəbər 21:20
Sərhədin delimitasiyası başladı: İrəvan dərhal Tehrana hesabat verdi
-
Magazin120:59
Dilarə səhnə geyimi ilə gündəm oldu - VİDEO
-
Elm və təhsil20:40
Buraxılış imtahanının nəticələri açıqlandı
-
Ekologiya18:49
Hava şəraiti kəskin dəyişəcək - XƏBƏRDARLIQ
-
Avropa18:38
İranın Parisdəki konsulluğuna partlayıcı ilə daxil olan şəxs SAXLANILDI
-
Region17:53
Əcnəbilərə sertifikatları pulla satan rektor işdən çıxarıldı
-
Nida Xəbər 17:20
Razılıq əldə edildi: Qazaxın 4 kəndi Azərbaycana qaytarılır