Tabloid.az
Mətbəx sirləri: marinə edilmiş qırmızı soğan - FOTO
Publika.az povar.ru-ya istinadən marinə edilmiş
qırmızı soğanın hazırlanma qaydasını təqdim edir.
Marinə edilmiş qırmızı soğan asan hazırlanır. İsti yeməklər üçün
əla qarnirdir. Onu həmçinin salat və buterbrodlara da əlavə etmək
olur.
Ancaq marinə edlmiş qırmızı soğanı qışa saxlamaq olmaz. Yaxşı olar
ki, onu 2 gün ərzində yeyib bitirəsiniz. Qırmızı soğanı sarımsaq
sirkəsində də marinə etmək olar, bu halda onu marinadda 30 dəqiqə
saxlayın.
Tərkibi (5-6 pay):
1 baş qırmızı soğan
100 ml üzüm sirkəsi
100 ml qaynar su (suyu qızdırın, amma qaynatmayın)
1 diş sarımsaq
1 ç.q. şəkər tozu
0,5 ç.q. duz
Soğanı yarımhalqa doğrayın, halqaları ayırın.
Sarımsağı doğrayın.
Sarımsaq və soğana şəkər tozu və duz əlavə edin.
Üzərinə sirkə və su tökün.
Qarışdırın. 1 saat marinadda saxlayın.
Marinadı cunadan süzün.
Soğanı bankaya yığın. Marinadı əlavə edin. Dərhal süfrəyə verə
bilərsiniz.
Nuş olsun!
Milli.Az
-
Səhiyyə02:42
Ən güclü qan qrupu: onun sahibləri ÇOX YAŞAYIRLAR
-
Sosial01:41
Azərbaycanı görünüşü ilə heyrətə gətirən uşağın atası danışdı - VİDEO
-
Sosial00:30
“Space" TV-yə geri döndü: "Məbləğin bir qismi ödənildi" - FOTO/VİDEO
-
Qoroskop00:15
Günün ULDUZ FALI: normal imkanlar yaranana qədər gözləyin
-
MDB00:00
Putinə indi məruzə edildi, Şoyquya isə əvvəlcədən deyilib
-
Nida Xəbər 23 Aprel 23:48
Nazirlər Kabinetindən YENİ SİYAHI - Kimlərin adları var?
-
Magazin123 Aprel 23:36
Tünzalə imicini dəyişdi - FOTO
-
MDB23 Aprel 23:12
Şoyqunun müavini SAXLANILDI - Külli miqdarda rüşvət alıb