Tabloid.az
Badımcan kotleti
Yayda yeməklərdə ən çox istifadə etdiyimiz tərəvəzlərdən biri də badımcandır.
Tabloid.az dadlı badımcan kotletinin hazırlanma
qaydasını təqdim edir.
Tərkibi:
400 q badımcan
40 q qoyun pendiri
60 q çörək içi
1 diş sarımsaq
Reyhan
3 x.q. zeytun yağı
1 ədəd çili istiotu
Badımcanın qabığını soyub xırda-xırda doğrayın.
Zeytun yağında çox xırda doğranmış çili istiotu ilə birgə qızılı
rəng alanadək qovurun. Sonra badımcanı salfetin üstünə qoyub artıq
yağın hopulmasını gözləyin.
Badımcanı çəngəllə əzin. Sarımsaq və reyhanı xırda doğrayın. Xırdalanmış çörək içi, sürtgəcdən keçirilmiş pendiri sarımsaq və reyhanla qarışdırın.
Qarışıqdan götürüb kotlet forması verin və qızğın yağda qızardın. Süfrəyə isti-isti verin.
Nuş olsun!
-
Hadisə22:48
Bakı metrosunda OLAY
-
Nida Xəbər 22:24
4 kənd qayıtdı - Növbəti mərhələdə nə var?
-
Dünya22:12
Ukrayna Rusiyanın hərbi obyektlərini vura bilər - NATO-dan TAM DƏSTƏK
-
MDB21:50
95 yaşlı diplomat öldü
-
Nida Xəbər 21:20
Sərhədin delimitasiyası başladı: İrəvan dərhal Tehrana hesabat verdi
-
Magazin120:59
Dilarə səhnə geyimi ilə gündəm oldu - VİDEO
-
Elm və təhsil20:40
Buraxılış imtahanının nəticələri açıqlandı
-
Ekologiya18:49
Hava şəraiti kəskin dəyişəcək - XƏBƏRDARLIQ