Tabloid.az
Qadınların bilməli olduğu mətbəx sirləri
Torta qatacağınız qoz, fındıq tortda bərabər şəkildə yayılsın deyə, una buladıqdan sonra xəmirə qatın.
Peçenyenin bərkiməməsi üçün tənəkə qutuda (yüksək keyfiyyətli metal qutu nəzərdə tutulur) saxlayın və yanına bir-iki dilim alma qoyun.
Tərəvəzləri daha təmiz yuyulması üçün 15-20 dəqiqə sirkəli suda saxlayın, sonra yuyun.
Cemin xarlanmasının səbəblərindən biri də cemi qabdan sulu qaşıqla götürməkdir. Cemi götürərkən qaşığı salfet və ya dəsmalla qurulayın.
Cemi bişirərkən köpüklənməsini istəmirsinizsə, içinə qoz böyüklüyündə yağ atın.
Makaronu qaynadarkən suyuna bir qaşıq maye yağ tökün ki, bir-birinə yapışmasın.
Çörəyin kiflənməməsi üçün çörək qutusuna duz qoyun.
Təzə çörəyi asan kəsmək üçün bıçağı bir qədər odda qızdırın.
Keksin daha çox qabarması üçün tərkibinə bir qaşıq qaynar su əlavə edin.
-
Dünya10:41
Rusiya hərəkətə keçdi: Bu ölkə qırıcıları havaya qaldırdı
-
Avropa10:15
Zelenskini öldürmək istəyən şəxs bu ölkədə saxlanıldı
-
MDB09:48
Moskvada motosikletçini öldürən Şahin Abbasovun mənzilindən görün nə qədər pul tapıldı - FOTO
-
Yaxın Şərq09:12
İsrail İranı vurdu: görün neft bahalaşaraq neçəyə oldu
-
Hadisə08:07
Qızı ilə Kürdə batan atanın meyiti TAPILDI
-
Magazin106:16
Əməkdar artist: “Oğlumun vəfatından sonra yatmıram”
-
Kriminal03:30
Sumqayıtda AİLƏ FACİƏSİ: oğul ata-anasını qətlə yetirdi - YENİLƏNDİ
-
Magazin202:22
Məşhur model çimərlikdə çılpaq pozalar verdi - FOTO