Pendirli, göbələkli şorba – Resept
Bizi izləyin

Tabloid.az

Pendirli, göbələkli şorba – Resept

Tabloid.az soyuq payız günlərində sizi isidəcək və həm də vitamin anbarı olan pendirli, göbələkli şorbanın reseptini təqdim edir:

Tabloid.az soyuq payız günlərində sizi isidəcək və həm də vitamin anbarı olan pendirli, göbələkli şorbanın reseptini təqdim edir:

İnqrediyentlər:

Göbələk 5-7 ədəd

Pendir - 2 paket

Brokkoli 200 qram

Kartof 1-2 ədəd

Kök 1 ədəd

Duz, bitki yağı

Hazırlanması:

Göbələkləri doğrayın.

Göbələkləri 5-10 dəqiqə qızardın.

Yerkökünü sürtgəcdən keçirib qovurun.

Brokkoli xırda tikələrə bölün. Təzə və ya dondurulmuş brokkoli istifadə etmək olar.

Kartofu doğrayın.

Bütün ərzaqları qaynayan suya tökün, duzlayın, 10 dəqiqə ərzində bişirin.

Pendiri sürtgəcdən keçirin və şorbaya əlavə edin.

Şorbanı 5 dəqiqə də bişirin, pendir əridikdən sonra zövqə görə şüyüd əlavə edib 3-5 dəqiqə də bişirin.

Şorbanı süfrəyə suxari və ya qrenka ilə verin.

Nuş olsun!

Oxumağa davam et
Reklam
Reklam

Gündəm