Tabloid.az
Toyuq ləvəngisi - Resept
Tabloid.az toyuq ləvəngisinin reseptini təqdim edir:
İnqrediyentlər:
Toyuq – 1 əd.,
Qoz – ½stəkan,
Baş soğan – 1 baş,
Alça qurusu – 5-6 əd.,
Narşərab – 1 xörək qaşığı və ya
Alça turşusu – 2 xörək qaşığı
Bitki yağı – 1 xörək qaşığı,
Duz – zövqə görə
Hazırlanması:
Toyuq daxildən və xaricdən duzlanır, qoz və soğan ət maşınından keçirilir, soğan sıxılıb suyu çıxarılır, qoz ilə qarışdırılır, ona narşərab və ya alça turşusu qatılıb qarışdırılır və toyuğun içinə doldurulur. Toyuq tikilir və üstündən alça turşusu sürtülüb sobada 1 saat ərzində 180˚S-də qızardılır. Toyuğun qurumaması üçün tavaya 1 stəkan su tökülür. Bu xörəyi həm isti halda, həm də soyuq halda süfrəyə vermək olar.
Nuş olsun!
-
Nida Xəbər 10:47
Ermənilər Azərbaycanın nəzarətinə keçəcək körpünü tutdular
-
ABŞ10:17
Arxeoloqlar ABŞ-ın ilk prezidentinin içki anbarını tapdılar: Görün nə içirmiş - FOTO
-
Region09:06
I Aram Ərdoğana cavab verdi: Unutmayın ki...
-
Nəqliyyat08:32
Bu yollarda tıxac var - SİYAHI
-
MDB08:17
Generalın və ailəsinin əmlaklarının üzərinə həbs qoyuldu
-
ABŞ08:05
Rusiya nüvə başlığı daşıya bilən peyk hazırlayır - ABŞ
-
Nida Xəbər 07:50
Peter Siyartonun Azərbaycana rəsmi səfəri başladı
-
Sağlamlıq07:10
Yabanı halda bitən bu bitki xərçəng hüceyrələrini 48 saatda məhv edir!