Mətbəx
Kələm piroqu - Resept
Publika.az-ın mətbəx bölməsi kefirli xəmirdə hazırlanan kələm piroqunun reseptini təqdim edir:
İnqrediyentlər:
Kefir - 200 qram
Un - 140 qram
Qabartma tozu - 1 çay qaşığı
Yağ - 350 qram
Göyərti, zirə zövqə görə
Qara istiot, duz
Hazırlanması:
Kefiri, sodanı, duzu və unu qarışdırıb xəmir yoğurun və soyuducuda 30 dəqiqə saxlayın.
Xırda doğranılmış kələmə zirə əlavə edin, bir neçə dəqiqə qızardın, üzərinə göyərti, duz və ədviyyat əlavə edin.
Xəmiri iki hissəyə bölün, onu yayın. Soba tavasını yağlayın, bir qədər un əlavə edin və birinci qat yuxanı qaba sərin. Arasına kələm və ədviyyatlardan ibarət içlik qoyun, kənarlarını yaxşıca bağlayın. Üzərində deşiklər açın. Sobada təxminən 20-30 dəqiqə bişirin.
Nuş olsun!
-
Sağlamlıq02:19
Qadınlarda sonsuzluğa və tüklənməyə səbəb olan nadir sindrom
-
Sosial01:45
Keçmiş məcburi köçkünlərin evləri satışa çıxarılır - QİYMƏTLƏR
-
Nəqliyyat01:30
Qazaxın Aşağı Əskipara kəndinə gedən yol açıldı
-
MDB01:15
Rusiya BMT TŞ-nin qətnaməsinə veto qoydu
-
MDB01:00
Şoyqu İvanovu vəzifəsindən uzaqlaşdırdı
-
Qoroskop00:27
Günün qoroskopu: Yaxın ətrafınızdakı şəxslərdən biri...
-
Ekopublika.az24 Aprel 23:57
Azərbaycanda da satılan məşhur şokolad məhsulu ətrafında QALMAQAL
-
İdman24 Aprel 22:04
"Qarabağ" finalda!