Mətbəx
Qaymaq sousunda kartoflu göbələk - Resept
Publika.az-ın mətbəx bölməsi qaymaq sousunda kartoflu göbələyin reseptini təqdim edir:
İnqrediyentlər:
Kartof 8 ədəd
Göbələk 400 qram
Sarımsaq - 4 diş
Bir dəstə cəfəri
Bitki yağı - 5 xörək qaşığı
Zövqə görə duz, qara istiot
300 ml. yağlı qaymaq
Hazırlanması:
Sobanı 200 dərəcəyədək qızdırın.
Kartofun qabığını təmizləyin, yuyun, nazik halqa formasında dilimləyin. Suda çox yuyun ki, nişastası getsin.
Bu müddətdə göbələyi doğrayın.
Yağı qızdırın və kartofları tavada qızardın. Duz, istiot əlavə etməyi unutmayın. Qaymağı, sarımsağı əlavə edin, elə edin ki, qaymaq kartofun üzərini örtsün.
Digər tavada eyni formada doğranmış göbələyi qızardın.
Cəfərini xırda doğrayın.
Kartofla göbələyi qarışdırın, üzərinə cəfəri əlavə edib sobada 20-30 dəqiqə bişirin.
Nuş olsun!
-
İdman11:25
Ulduzu sönən futbolçunun parlaq gözəli - FOTOLAR
-
Nida Xəbər 10:47
Ermənilər Azərbaycanın nəzarətinə keçəcək körpünü tutdular
-
ABŞ10:17
Arxeoloqlar ABŞ-ın ilk prezidentinin içki anbarını tapdılar: Görün nə içirmiş - FOTO
-
Region09:06
I Aram Ərdoğana cavab verdi: Unutmayın ki...
-
Nəqliyyat08:32
Bu yollarda tıxac var - SİYAHI
-
MDB08:17
Generalın və ailəsinin əmlaklarının üzərinə həbs qoyuldu
-
ABŞ08:05
Rusiya nüvə başlığı daşıya bilən peyk hazırlayır - ABŞ
-
Nida Xəbər 07:50
Peter Siyartonun Azərbaycana rəsmi səfəri başladı