Bilgi.az
Bu qidaları soyuducuda saxlamaq xərçəngə səbəb olur – SİYAHI
Alimlər bir sıra qidaları soyuducuda mühafizə etməyin insan orqanizmi üçün təhlükəli olduğunu açıqlayıblar.
Mütəxəssislər bildiriblər ki, müəyyən qidalar soyuducuda qaldıqda onların tərkibində kimyəvi reaksiyalar gedir. Onları yedikdə orqanizmdə toksit yığılır, xərçəngə yaxalanma riski artır.
Publika.az həmin qidaları təqdim edir:
Pomidor
Tumlu bütün meyvələr
Qəhvə
Zeytun yağı
Bal
Soğan
Sarımsaq
Kartof
Ləman Sultan
-
Ekologiya12:31
Sabaha olan hava PROQNOZU - 20 dərəcə isti
-
Cənubi Qafqaz12:01
Paşinyan Şahramanyana cavab verdi - İrəvanda “mühacir hökumət” davası
-
Hadisə11:46
Ağdərədə qumbaraatan tapıldı - FOTO
-
İdman11:06
"Qarabağ"ın futbolçusu Fransa klubu ilə anlaşdı - FOTOFAKT
-
Dünya10:56
NATO Rusiya ilə müharibəyə hazırlaşır - Bu ölkədən hücuma keçəcəklər
-
Nida Xəbər 10:30
Bu gün ilk Qədr gecəsidir
-
Magazin110:05
Elza qəzəbləndi: "Küçə sözlərinə əl atırlar" - VİDEO
-
MDB09:36
Putin o gecə yuxuya getməyib - Səhərə qədər...