Bu qidaları soyuducuda saxlamaq xərçəngə səbəb olur – SİYAHI
Bizi izləyin

Bilgi.az

Bu qidaları soyuducuda saxlamaq xərçəngə səbəb olur – SİYAHI

Alimlər bir sıra qidaları soyuducuda mühafizə etməyin insan orqanizmi üçün təhlükəli olduğunu açıqlayıblar.

Mütəxəssislər bildiriblər ki, müəyyən qidalar soyuducuda qaldıqda onların tərkibində kimyəvi reaksiyalar gedir. Onları yedikdə orqanizmdə toksit yığılır, xərçəngə yaxalanma riski artır.

Publika.az həmin qidaları təqdim edir:

Pomidor

Tumlu bütün meyvələr

Qəhvə

Zeytun yağı

Bal

Soğan

Sarımsaq

Kartof

Ləman Sultan

Oxumağa davam et
Reklam
Reklam

Gündəm