Bilgi.az
Tək işçisi olan restoranda inanılmaz qiymətlər - VİDEO
Əkinçi-aşpaz Deymon Barellə tanış olun. Ona görə “əkinçi” ki, sahib olduğu restoranın bütün təchizatını – göbələkdən tutmuş, soğana, ədviyyata kimi hamısını 5 hektara yaxın torpaq sahəsində özü yetişdirir.
Yalnız dəniz məhsullarını sifariş vermək məcburiyyətindədir.
Üstəlik, yaşadığı əyalətdə məşhur olan restoranın yeganə personalı
elə özüdür. Özü yetişdirir, özü bişirir, özü idarə edir və özü
müştəriyə xidmət edir.
Deymonun dediyinə görə, bəzən hər hansı yemək üçün xüsusi gülü və
ya zeytunu yetişdirməyə 1-2 ilə yaxın vaxt lazım gəlir. Barel bir
neçə qonaqla başlayan restoran biznesində müştərilərin sayının
göbələk kimi artdığını deyir. Bir neçə həftə ərzində 55-dən çox
ölkədən 10 minlərlə sifariş gəldiyini bildirib. Bir nəfərlik
restoranında şərabsız əsas yemək porsiyasının qiyməti isə düz 255
dollardır. Nəzərə çatdıraq ki, bu hələ başlanğıc
qiymətdir./Anspress
-
Magazin116:03
Məşhurlar televiziyaların paxırını açdılar: “Yatağa girib irəli gedirlər”
-
MDB15:17
İstanbul razılaşması: Moskva Kiyevə hansı zəmanəti veribmiş? - Lavrov sirri açdı
-
Nida Xəbər 15:02
Bu universitetin mətbuat katibi vəzifəsindən ayrıldı - FOTO
-
İqtisadi gündəm14:17
Azərbaycan əhalisi ərzağa bu qədər pul xərcləyir: Maaşdan yerdə nə qalır?
-
Səhiyyə13:51
Teymur Musayev əmr imzaladı - Bu uşaqlara...
-
İdman13:26
Musa Qurbanlının Messi ilə FOTOSU yayıldı: Onlar necə görüşüb?
-
İdman13:01
"Real"ı yarımfinala daşıyan Luninin memar gözəlçəsi - FOTOLAR
-
Sosial12:31
Kəmaləddin Heydərov onu yüksək vəzifəyə təyin etdi - FOTO