Sağlamlıq
Tez-tez qırmızı ət yeyənlərin DİQQƏTİNƏ! - Xəbərdarlıq edildi/VİDEO
Video əlavə olunub.
***
İnsanların əksəriyyəti ətli yeməkləri, ət qızartmasını xoşlayır. Belə yeməklərə Azərbaycanda tələb daha çoxdur.
Publika.az xəbər verir ki, araşdırmalar nəticəsində qırmızı ətin insan orqanizmi üçün bir çox zərərləri ortaya çıxıb.
Məlumata görə, qırmızı ətin (mal, qoyun əti) tez-tez qəbulu böyrək çatışmazlığının, eyni zamanda ani ölümün, ürək-damar və bəzi xərçəng növlərinin riskini artırır.
Bunu nəzərə alaraq elm adamları qırmızı ətin qəbulunu azaltmağı ya da əvəzinə balıq və toyuq əti yeməyi tövsiyə edirlər.
Sahib / Publika.az
-
Sosial17:00
Sabiq baş pediatrın intiharı ilə bağlı cinayət işi başlandı - Yeniləndi
-
Cənubi Qafqaz16:39
Ukrayna deputatları Vardanyanı biabır etdilər - Nobel Komitəsinə müraciət
-
MDB15:56
Həbs olunan generalla bağlı şok iddia: Boşanması uydurma olub
-
İdman15:15
Həbsxanadan məktub yazdı: İki zabitin qarşısında soyunmalı oluram - FOTOLAR
-
Rəsmi xronika14:51
Azərbaycan Qırğızıstanla Anlaşma Memorandumu imzaladı
-
Hadisə14:06
Sabiq baş pediatr özünü güllələdi - TƏCİLİ
-
Rəsmi xronika14:05
Prezidentlər mətbuata bəyanatlarla çıxış etdilər - Yeniləndi
-
MDB13:33
Simonyanın İspaniyadakı çıxışı Rusiyanı qəzəbləndirdi: Senatorlara göstəriş verildi