Sağlamlıq
Təzə bişmiş çörəyi 8 saatdan sonra yeyin, yoxsa...
“Təzə bişmiş çörəyin həzm olunması çətindir və bayatı çörəklərdən daha yüksək turşuluğa malikdir”.
Publika.az xəbər verir ki, bunu “Sputnik” radiosuna verdiyi müsahibədə terapevt, diyetoloq Mariya Çernyaeva deyib.
Onun sözlərinə görə, qastrit və mədə xorası xəstəliyi kimi mədə-bağırsaq traktının işində narahatlıqlar olduqda, bu cür çörək xroniki xəstəliklərin kəskinləşməsinə səbəb ola bilər.
“Səkkiz saat və ya bir gün gözləmək kifayətdir. Onda çörək bədənə daha az zərər verəcəkdir. Təzə bişmiş çörəyi yemək asılılıq da yarad
-
Sosial22:50
Əhaliyə ŞAD XƏBƏR: pensiya və müavinətlər artırıla bilər - VİDEO
-
İdman22:24
UEFA-dan Avro-2024-lə bağlı YENİLİK - Yekun qərar bu tarixdə veriləcək
-
Magazin222:00
Sevgilisi məşhur aktrisanı döydü: "Aylarla..."
-
Sosial21:36
Daxili İşlər Nazirliyi əhaliyə ÇAĞIRIŞ ETDİ
-
İnanc21:24
Ramazanın 19-cu gününün duası - İmsak və iftar vaxtı
-
Sosial20:24
Şahmar Hüseynova yeni VƏZİFƏ VERİLDİ - FOTO
-
Maraq dünyası20:15
"Tarqovı"da çiy ətdən libas geyinən qızdan QƏRİBƏ HƏRƏKƏTLƏR - VİDEO
-
Art19:36
Azərbaycan və Türkiyə birgə film çəkəcəklər - ADI AÇIQLANDI