Tabloid.az
Buğlama - Resept
“Buğlama” Azərbaycan dilindən tərcümədə “öz buğunda hazırlanmış” mənasını verir. Tabloid.az buğlamanın reseptini təqdim edir:
İnqrediyentlər:
Dana əti (çanaq-bud hissəsi) – 2 kq
Pomidor – 1,5 kq
Baş soğan – 600 qram
Bibər – 110 qram
Bolqar bibəri – 120 qram
Alça – 230 qram
Duz – 0,30 qram
Hazırlanması:
Bu yemək üçün ət 50-60 qramlıq tikələrə doğranır. Yuyulur və qurudulur. Tərəvəz yuyulur və təmizlənir, nazik halqalarla doğranır. Ət tikələri və tərəvəz qat-qat qazanın dibinə düzülür. Duz vurulur. 150 qram su əlavə edildikdən sonra qapağı örtülür və hazır olana qədər dəmdə bişirilir.
Nuş olsun!
-
Sosial00:00
Bəzi ərazilərdə İŞIQ OLMAYACAQ
-
Magazin13 Dekabr 23:36
“W-Trio” üzvləri illər sonra bir arada - FOTO
-
Hadisə3 Dekabr 22:48
“Sədərək” ticarət mərkəzini su basdı - VİDEO
-
İdman3 Dekabr 22:36
Ayağı bir neçə yerdən sınan futbolçu ilə bağlı daha bir ÜZÜCÜ XƏBƏR
-
Sosial3 Dekabr 21:48
Bu rayonda vəzifəli şəxs işdən ÇIXARILDI
-
Magazin13 Dekabr 21:24
"Kamerton" Gülnarə illər sonra efirdə - VİDEO
-
İdman3 Dekabr 19:48
Azərbaycan kuboku matçında BƏDBƏXT HADİSƏ
-
Sosial3 Dekabr 19:36
AQTA-dan qoyun və quzu əti ilə bağlı AÇIQLAMA