Buğlama - Resept
Bizi izləyin

Tabloid.az

Buğlama - Resept

Tabloid.az buğlamanın reseptini təqdim edir:

“Buğlama” Azərbaycan dilindən tərcümədə “öz buğunda hazırlanmış” mənasını verir. Tabloid.az buğlamanın reseptini təqdim edir:

İnqrediyentlər:

Dana əti (çanaq-bud hissəsi) – 2 kq

Pomidor – 1,5 kq

Baş soğan – 600 qram

Bibər – 110 qram

Bolqar bibəri – 120 qram

Alça – 230 qram

Duz – 0,30 qram

Hazırlanması:

Bu yemək üçün ət 50-60 qramlıq tikələrə doğranır. Yuyulur və qurudulur. Tərəvəz yuyulur və təmizlənir, nazik halqalarla doğranır. Ət tikələri və tərəvəz qat-qat qazanın dibinə düzülür. Duz vurulur. 150 qram su əlavə edildikdən sonra qapağı örtülür və hazır olana qədər dəmdə bişirilir.

Nuş olsun!

Oxumağa davam et
Reklam
Reklam

Gündəm