Balıq buğlaması - Resept
Bizi izləyin

Tabloid.az

Balıq buğlaması - Resept

Tabloid.az balıq buğlamasının reseptini təqdim edir:

Tabloid.az balıq buğlamasının reseptini təqdim edir:

İnqrediyentlər:

Nərə balığı və ya ağ balıq - 370 qram

Kartof - 115 qram

Baş soğan - 80 qram

Sarı alça - 60 qram

Duz - 0,4 qram

Döyülmüş qara istiot - 0,3 qram

Hazırlanması:

Balıq təmizlənir, yuyulur və qurulanır. Kartof, soğan təmizlənir, yuyulur və doğranır. Qazanın dibinə əvvəlcədən duzlanmış, istiotlanmış balıq döşənir, üstündən kartof, soğan, onun da üstündən yenə balıq qoyulur. Vam odda bişirilir.

Nuş olsun!

Oxumağa davam et
Reklam
Reklam

Gündəm