Bilgi.az
Mətbəx sirləri: "Çiyələk" salatı
Publika.az
"Çiyələk" salatının hazırlanma qaydasını təqdim
edir:
Tərkibi:
250-300 q toyuq filesi
200 q şampinyon
300 q pomidor
1 soğan
150 q bərk pendir
1 xiyar
2-3 x.q. bitki yağı
5 x.q. mayonez
duz
Göbələyi yuyub doğrayın. Bitki yağında
qovurun.
Toyuq filesini bişirib soyudun, xırda
doğrayın.
Soğanı xırda doğrayın.
Qaba əti çiyələk formasında, üstündən soğanı
döşəyin (güclü soğan dadını xoşlamırsınızsa, əvvəlcə üzərindən
qaynar su axıdın, sonra isə 1 x.q. sirkədə 10 dəqiqə marinə edib
süzün).
Mayonez çəkin. Duz səpin. Sürtgəcin xırda gözündən
keçirdiyiniz pendiri səpin. Üzərinə göbələyi
döşəyin.
Mayonez çəkin. Pomidoru xırda kubik doğrayın,
döşəyin. Xiyardan çiyələyin "yarpaqları" və "toxumlarını"
düzəldin.
Nuş olsun!
Milli.Az
-
Art18:40
“Sehirli xalat"ın sehri nədə idi? - VİDEO
-
Sosial17:53
Bakıda ev fantastik qiymətə kirayə verilir - FOTO
-
Sosial17:17
Gəncə Şəhər Birləşmiş Xəstəxanasının vəzifəli şəxsi həbs olundu
-
Hadisə16:58
Hoteldə ölən dostlarla bağlı YENİ DETALLAR - FOTO
-
MDB16:43
Zelenskiyə qarşı terror planlaşdıran şəbəkə ifşa edildi: Daha kimləri öldürmək istəyiblər?
-
Sosial15:58
Novruz Məmmədov vəzifəsindən azad edildi
-
MDB15:07
Təhlükəsizlik qüvvələri əməliyyat keçirdi: Nazir rüşvət alarkən saxlanıldı
-
Sosial14:11
“Ermənilər Nizami Gəncəvinin başını oğurladılar”