Sağlamlıq
Tünd çay içənlər, diqqətli olun: Bu riski artırır!
Türkiyəli mütəxəssislər xəbərdarlıq edir ki, tünd qara çay içmək böyrək daşı riski yaradır.
Publika.az Türkiyə mətbuatına istinadla xəbər verir ki, mütəxəssislərin sözlərinə görə, çayın tərkibindəki bəzi maddələr böyrək daşı yaradır.
"Qara çayın tərkibindəki oksalat daş əmələ gəlmə riskini artırır. Bu səbəbdən çayı açıq içməyə çalışın. Çaya limon əlavə edərək içmək də bu riski aradan qaldıra bilir. Limon daşların ən böyük düşmənidir", - həkimlər bildirir.
Roza
-
Dünya01:407,2 bal gücündə zəlzələ oldu: yaralı sayı artdı - YENİLƏNDİ
-
Qoroskop01:20Günün ulduz falı: Özünüzə güvəniniz artacaq
-
Magazin18 Dekabr 23:35"Həbsdə olanda bu anı xəyal etmişdim" - Rəqsanə ağladı
-
İdman8 Dekabr 22:16İran şokda: DÇ-2026-da millinin oyunu LGBT-yə həsr olunacaq
-
Sosial8 Dekabr 22:04Yeni ildə neçə gün iş olmayacaq?
-
Avropa8 Dekabr 21:13Bu ölkə COVID dövrünə qayıda bilər - Əhaliyə maska xəbərdarlığı
-
Sosial8 Dekabr 20:30Azərbaycanda bu ərazidə sürüşmə aktivləşdi: Ətrafdakı tikililər üçün TƏHLÜKƏ - FOTO
-
İdman8 Dekabr 20:05Vernidub Bakıya gəldi, “Neftçi” ilə anlaşdı - Müqavilənin detalları















.jpg)





.jpg)







.jpg)

.jpg)







