Tabloid.az
Pendirli, ətli şorba - Resept
Tabloid.az dadlı, zərif və çox doyumlu şorbanın reseptini təqdim edir:
İnqrediyentlər 3-3,5 litrlik qazan üçün nəzərdə tutulub:
400-500 qram mal ətindən qiymə
1 yumurta
2 soğan
1 kök
3 paket ərinmiş pendir, hər biri 100 qram
5-6 orta kartofu
Duz, ədviyyat
Dəfnə yarpağı, göyərti
Bitki yağı
Hazırlanması:
1.Soğanı kubik şəklində doğrayın, yağda qızılı rəng alana qədər qızardın.
2.Farşa duz, istiot, yumurta, qızarmış soğanın yarısını əlavə edib qarışdırın. Kiçik kiftəciklər düzəldin.
3. Üç ədəd kökü sürtgəcdən keçirin, bitki yağında qızardın.
4. Su tökülmüş qazana qızardılmış soğanı, yerkökünü, düzu töküb qaynadın.
5.Şorbaya hazır kiftələri tökün. Kartofu təmizləyin və kubik şəklində doğrayın.
6.Beş-yeddi dəqiqədən sonra kartofu, dəfnə yarpağını, ədviyyatları şorbaya tökün.
7.Pendiri kiçik hissələrə ayırın. Kartof bişəndə onu şorbaya əlavə edə bilərsiniz. Yaxşı qarışdırın ki, tamamilə ərisin.
8. Üç dəqiqədən sonra göyərtini tökün. Şorba hazırdır.
Nuş olsun!
-
MDB11:49
“Qara siyahı” yaradılır: Aliment ödəməyənlərin adları açıqlanacaq
-
Sosial11:38
Tərtərdə məktəblinin öldürülməsi ilə bağlı cinayət işi başlandı
-
İdman11:01
AFFA Türkiyə millisinin sabiq baş məşqçisi ilə danışıqlar aparır - ŞOK İDDİA
-
Cənubi Qafqaz10:16
Azərbaycan xüsusi təyinatlıları Tavuşda? - Ermənilər qorxuya düşüb - VİDEO
-
Maraq dünyası09:54
Mayın 8-də Yer kürəsinə çatacaq - Alimlər xəbərdarlıq etdi: Oruc tutun
-
İdman09:12
Bellinqemin sevgilisi Madridi belə valeh etdi - FOTOLAR
-
Nəqliyyat08:24
Azərbaycanı Naxçıvanla birləşdirəcək yoldan GÖRÜNTÜLƏR
-
MDB08:12
Bu gün Rusiya hökuməti istefa verəcək