Bənövşə salatı - Resept
Bizi izləyin

Mətbəx

Bənövşə salatı - Resept

Görünüşü ilə qəlbinizi, dadı ilə mədənizi ovsunlayacaq salatın reseptini təqdim edirik.

İnqrediyentlər:

300 qram hisə verilmiş bud ətini nazik, kibrit çöpü uzunluğunda doğrayın.

200 qram qara gavalı da eyni şəkildə doğrayın. Əgər gavalı şirindirsə, porsiyanı azaldın, turşdursa, 200 qram istifadə edə bilərsiniz.

400 qram duz və istiot vurulub qızardılmış göbələk.

300 qram təzə xiyarı nazik doğrayın.

200 qram Koreya kökü.

Mayonez

Bəzək üçün:

İspanaq yarpaqları

Turp

Duzlu kreker

Hazırlanması:

Bütün ərzaqları lay-lay yığın və hər laya mayonez çəkin. Altdan toyuq budu, göbələk, qara gavalı, xiyar, kök.

Bənövşələri turpdan hazırlayın, turpu isə qara kələm şirəsi ilə rəngləndirin.

Yarpaqları ispanaqdan düzəldin, kənarlarını isə duzlu krekerlə bəzəyin.

Nuş olsun!

Oxumağa davam et
Reklam
Reklam

Gündəm