Sarımsaqlı kartof - Resept
Bizi izləyin

Mətbəx

Sarımsaqlı kartof - Resept

Publika.az-ın mətbəx bölməsi dadlı kartof xörəyinin reseptini təqdim edir:

İnqrediyentlər:

Kartof

Sarımsaq

Kərə yağı

Xama

Pendir

Duz, istiot

Hazırlanması:

Kartofu qabıqlı qaynadın. Sarımsaqlı yağı hazırlamaq üçün 100 qram yumşaq kərə yağına 5 xörək qaşığı əzilmiş və ya sürtgəcdən keçirilmiş pendir, 1 xörək qaşığı xama, 3-4 diş sarımsaq əlavə edin. Duz, istiot əlavə edib qarışdırın.

Kartofu yarıya bölün, üzərinə bu kütləni yağ kimi yaxın.

Əvvəlcədən isidilmiş sobada 200 dərəcədə 15-20 dəqiqə bişirin.

Nuş olsun!

Oxumağa davam et
Reklam
Reklam

Gündəm