Mətbəx
Sarımsaqlı kartof - Resept
Publika.az-ın mətbəx bölməsi dadlı kartof xörəyinin reseptini təqdim edir:
İnqrediyentlər:
Kartof
Sarımsaq
Kərə yağı
Xama
Pendir
Duz, istiot
Hazırlanması:
Kartofu qabıqlı qaynadın. Sarımsaqlı yağı hazırlamaq üçün 100 qram yumşaq kərə yağına 5 xörək qaşığı əzilmiş və ya sürtgəcdən keçirilmiş pendir, 1 xörək qaşığı xama, 3-4 diş sarımsaq əlavə edin. Duz, istiot əlavə edib qarışdırın.
Kartofu yarıya bölün, üzərinə bu kütləni yağ kimi yaxın.
Əvvəlcədən isidilmiş sobada 200 dərəcədə 15-20 dəqiqə bişirin.
Nuş olsun!
-
Ekopublika.az06:10
Bakıda taksi qiymətləri BAHALAŞDI - SƏBƏB
-
Sağlamlıq02:19
Qadınlarda sonsuzluğa və tüklənməyə səbəb olan nadir sindrom
-
Sosial01:45
Keçmiş məcburi köçkünlərin evləri satışa çıxarılır - QİYMƏTLƏR
-
Nəqliyyat01:30
Qazaxın Aşağı Əskipara kəndinə gedən yol açıldı
-
MDB01:15
Rusiya BMT TŞ-nin qətnaməsinə veto qoydu
-
MDB01:00
Şoyqu İvanovu vəzifəsindən uzaqlaşdırdı
-
Qoroskop00:27
Günün qoroskopu: Yaxın ətrafınızdakı şəxslərdən biri...
-
Ekopublika.az24 Aprel 23:57
Azərbaycanda da satılan məşhur şokolad məhsulu ətrafında QALMAQAL