Mətbəx
İçi doldurulmuş qayıq - Resept
Publika.az-ın mətbəx bölməsi gözəl formalı içi doldurulmuş qayığın reseptini təqdim edir:
İnqrediyentlər:
Kartof - 1 kq.
Ət - 400 qram
Baş soğan - 1 ədəd
Duzlu xiyar - 3-4 ədəd
Qat-qat xəmir - 500 qram
Yumurta - 1 ədəd
Bərk pendir - 50 qram
Hazırlanması:
Kartofu bişirin, püre halına salın. Duz, istiot vurun.
Əti xırda tikələrə doğrayın, soğanı həlqə şəklində doğrayın. Soğanı güclü od üzərində 3 dəqiqə, əti isə zəif odda qızardın. Tavanın qapağını bağlayın və zəif odda hər ikisini birlikdə bişirin.
Xiyarı həlqə və ya uzun çubuq formasında doğrayın.
Xəmirin donunu açın. Xəmiri düzbucaqlı formasında kəsin. Xəmirin kənarlarını bağlayın.
İçərisinə 2 xörək qaşığı püre, ət, doğranmış xiyar qoyun. Üzərinə sürtgəcdən keçirilmiş pendir çəkin. Xəmirin kənarına yumurta sarısı çəkin.
Sobada bişirin.
Nuş olsun!
-
Sosial17:00
Sabiq baş pediatrın intiharı ilə bağlı cinayət işi başlandı - Yeniləndi
-
Cənubi Qafqaz16:39
Ukrayna deputatları Vardanyanı biabır etdilər - Nobel Komitəsinə müraciət
-
MDB15:56
Həbs olunan generalla bağlı şok iddia: Boşanması uydurma olub
-
İdman15:15
Həbsxanadan məktub yazdı: İki zabitin qarşısında soyunmalı oluram - FOTOLAR
-
Rəsmi xronika14:51
Azərbaycan Qırğızıstanla Anlaşma Memorandumu imzaladı
-
Hadisə14:06
Sabiq baş pediatr özünü güllələdi - TƏCİLİ
-
Rəsmi xronika14:05
Prezidentlər mətbuata bəyanatlarla çıxış etdilər - Yeniləndi
-
MDB13:33
Simonyanın İspaniyadakı çıxışı Rusiyanı qəzəbləndirdi: Senatorlara göstəriş verildi