Mətbəx
Sarımsaq yağında kartof - Resept
Publika.az-ın mətbəx bölməsi ləzzətli xörəyin reseptini təqdim edir:
İnqrediyentlər:
Kərə yağı - 100 qram
Sarımsaq - 4 diş
Cəfəri - 3 xörək qaşığı
Xama - 1 xörək qaşığı
Bərk pendir - 5 xörək qaşığı
Hazırlanması:
Kartofu qabıqlı bişirin. Soyudun, qabığını təmizləyin.
Sarımsaqlı sousu hazırlayın.
Bir kasa yağ tökün, sarımsağı təmizləyib, xırdalayın.
Cəfərini xırda-xırda doğrayın. Pendiri sürtgəcdən keçirin. Bütün ərzaqları qarışdırıb xama, duz, istiot vurub qarışdırın.
Təmizlənmiş kartofu ikiyə bölün və soba tavasına yığın. Üzərini yağlayın. Üzərindən sarımsaq yağını tökün.
220 dərəcədə bişirin. Bunu qarnir və ya müstəqil xörək kimi də süfrəyə vermək olar.
Nuş olsun!
-
Sağlamlıq15:41
Marketlərdə satılan bu yuyucu tozlar XƏRÇƏNG YARADIR
-
Nida Xəbər 15:11
Təsdiqləndi: Bu şəxslərin MAAŞI ARTIRILDI - MƏBLƏĞLƏR
-
Dünya14:08
Makronla Silvanın romantik pozaları gündəmi silkələdi - FOTO
-
Sosial13:47
Bu şəxslər pensiyaya 5 il erkən çıxacaq
-
Yaxın Şərq13:16
Mahmud Abbas ermənini nazir təyin etdi - FOTO
-
Sosial13:03
Sabah 25 dərəcə isti olacaq
-
Magazin112:31
Rəşad Dağlının oğluna görün nə hədiyyə etdilər - FOTO
-
İdman12:01
Corcina Ronaldodan geri qalmır: Görün nə oyun çıxardı - VİDEO