Mətbəx
Göbələkli, toyuqlu makaron - Resept
Publika.az-ın mətbəx bölməsi doyumlu və dadlı, göbələkli və toyuqlu makaronun reseptini təqdim edir:
İnqrediyentlər:
Makaron - 400 qram
Təzə göbələk - 400 qram
Toyuq filesi - 400 qram
Yumşaq pendir - 200 qram
Duz
Bitki yağı
Hazırlanması:
Toyuq filesini yuyun, eyni ölçüdə kiçik tikələrə doğrayın. Tavaya bitki yağı tökün, duzladığınız toyuğu təxminən 10 dəqiqə bişirin.
Şampinyonları da yuyun, xırda doğrayın və toyuğa əlavə edərək birlikdə 7-8 dəqiqə bişirin.
Yumşaq pendir tavaya tökün və tam həll olunana qədər bişirin.
Makaronu etiketdəki təlimata əsasən bişirin. Suyunu süzdükdən sonra tavaya əlavə edib 3 dəqiqə bişirin.
Nuş olsun!
-
MDB08:17
Generalın və ailəsinin əmlaklarının üzərinə həbs qoyuldu
-
ABŞ08:05
Rusiya nüvə başlığı daşıya bilən peyk hazırlayır - ABŞ
-
Nida Xəbər 07:50
Peter Siyartonun Azərbaycana rəsmi səfəri başladı
-
Sağlamlıq07:10
Yabanı halda bitən bu bitki xərçəng hüceyrələrini 48 saatda məhv edir!
-
İdman06:40
Bellinqem bu gözəllə münasibətə başladı - FOTOLAR
-
Ekopublika.az06:10
Bakıda taksi qiymətləri BAHALAŞDI - SƏBƏB
-
Sağlamlıq02:19
Qadınlarda sonsuzluğa və tüklənməyə səbəb olan nadir sindrom
-
Sosial01:45
Keçmiş məcburi köçkünlərin evləri satışa çıxarılır - QİYMƏTLƏR