Mətbəx
Pomidorlu, pendirli qrenka - Resept
Publika.az-ın mətbəx bölməsi asan hazırlanan qəlyanaltının reseptini təqdim edir:
İnqrediyentlər:
3 dilim çörək
1 yumurta
2 xörək qaşığı süd
Bir pomidoru yarısı
3 xörək qaşığı sürtgəcdən keçirilmiş pendir
Şüyüd
Duz, istiot
Bitki yağı
Hazırlanması:
Yumurtaya duz, istiot, doğranmış şüyüd, süd əlavə edib qarışdırın.
Çörəyi dilimləyin.
Çörək dilimlərini yumurtalı kütləyə batırın, içində bir qədər saxlayın ki, ona yaxşı hopsun.
Bitki yağında çörəklərin hər iki tərəfini qızardın. Əgər kasada yumurtalı kütlədən qalıbsa, qrenka bişənə yaxın onu da tavaya tökə bilərsiniz.
Hazır qrenkanın üzərinə halqa formasında kəsilmiş pomidor qoyun, istiot, duz vurun. Üzərinə sürtgəcdən keçirilmiş pendir töküb sobada 5-10 dəqiqə qızardın.
Nuş olsun!
-
Magazin127 Aprel 23:50
Xuramandan ŞOK ETİRAF: "Yoxsa onu öldürərdim"
-
Region27 Aprel 23:40
Türkiyədə polis bölməsinə SİLAHLI HÜCUM: polis həmkarlarını öldürdü - VİDEO
-
Sosial27 Aprel 23:30
Şəhid atası möcüzə kimi hadisə danışdı: Yuxuda... - VİDEO
-
Magazin127 Aprel 23:20
Bu da Azərbaycanın "Avroviziya" mahnısına çəkilən klip - VİDEO
-
Region27 Aprel 21:12
Diş həkimindən ŞOK ƏMƏL: implantı pasientin beyninə bağladı, sonra...
-
Sosial27 Aprel 21:00
Yeddi gündən sonra meyiti tapılan İbrahimin FOTOSU
-
ABŞ27 Aprel 20:12
Qız anası olmaq üçün 15 il dalbadal HAMİLƏ QALDI - FOTO
-
Magazin127 Aprel 19:40
Rəqqasə Fatiməni məhkəməyə verdilər