Mətbəx
Oymaç şorbası - RESEPT

Ərzaqlar:
4 stəkan su
1 stəkan qatıq
1 ədəd yumurta
2 xörək qaşığı un
1 xörək qaşığı süzmə
1 xörək qaşığı kərə yağı
1 çay qaşığı nanə
1 çay qaşığı duz
1 çay qaşığı pul bibər
Hazırlanması:
Unu düz qaba tökün. Üzərinə əlinizlə su səpib umac edin. Hazırladığınız xəmiri qaynayan suya qarışdıra-qarışdıra əlavə edin.
Yumurtanın sarısını və ağını ayırın. Yumurta sarısının içərisinə qatıq və süzmə töküb çalın. Umacınızın qaynadığı su soyuduqdan sonra qatığın çürüməməsi üçün qazana az-az əlavə edərək qarışdırın. Duz töküb qaynadın. Kiçik bir tavada kərə yağını əridin. Nanə və pul bibəri qızardıb şorbanın üzərinə töküb servis edin.
Nuş olsun!

-
Elm və təhsil20:55
Rektorun istefa verməsinin səbəbi bilindi - Universitetdən AÇIQLAMA - YENİLƏNDİ
-
Sosial18:30
Bələdiyyə seçkisində ən çox səs topladı, bir gün sonra vəfat etdi - Foto
-
Nida Xəbər 18:15
MSK bələdiyyə seçkilərinə yekun vurdu - Yeniləndi
-
Rəsmi xronika16:20
İlham Əliyev sərəncam imzaladı
-
ABŞ14:46
ABŞ Rusiyanı hədələdi: Şərtləri qəbul etməsəniz, vuracağıq
-
Dünya14:16
Dünyanı qorxuda saxlayan bu asteroid Yerə düşsə... - Görün haranı dağıdacaq
-
İdman13:52
Məşhur model "Real"ın futbolçusu ilə villanın zirzəmisindəki macərasından danışdı - FOTOLAR
-
Avropa13:46
Ukraynada atəşkəs bu tarixdə imzalanacaq - Putinin şok planı