Mətbəx
Qarğıdalı şorbası
Qarğıdalı ən faydalı tərəvəzlərdən biridir. Onu, adətən, salatlara əlavə edirlər. Ancaq qarğıdalıdan bir-birindən ləzzətli yeməklər və şorbalar da bişirmək olar.
Publika.az bu gün sizə qarğıdalı şorbasının reseptini təqdim edir:
Tərkibi:
50 qram qarğıdalı (konservləşdirilmiş)
Yarım kiloqram pomidor
5 qram kərə yağı
Yarım çay qaşığı şəkər tozu
2 ədəd dəfnə yarpağı
Duz
İstiot
Hazırlanması:
Pomidoru rəndələyin və ya xırda-xırda doğrayın. Kərə yağını tavaya töküb əridin. Pomidoru həmin yağda bişirin. İstiotu, dəfnə yarpağını əlavə edin. Yarım litrdən bir az çox su əlavə edib qaynadın. İçərisinə şəkər tozu, duz və qarğıdalını əlavə edəndən sonra 5 dəqiqə bişirin.
İsti halda süfrəyə verin.
Nuş olsun!
-
İdman03:35
Əfsanə Enrikeni ələ saldı: deyirdilər ki…
-
Maraq dünyası02:19
Dünyanın ən lənətlənmiş adası: Kim yaşadısa... - FOTO
-
Region01:50
İranda qadın alveri və intim xidmətlər barədə ŞOK FAKTLAR - VİDEO
-
İdman01:08
"Real" ÇL-nin finalında! - VİDEO/YENİLƏNDİ
-
Region00:45
Putinlə Paşinyanın görüşü başa çatdı - YENİLƏNDİ
-
Qoroskop00:35
Günün qoroskopu: nüfuzlu insandan dəstək ala bilərsiniz
-
Hadisə8 May 23:34
Xırdalanda küçə itləri qadını dişlədi - ANBAAN VİDEO
-
Hadisə8 May 21:59
Hoteldə zəhərlənən dostlarla bağlı FAKTLAR: Qonaqlıq buna görə təşkil edilibmiş... - FOTO