Mətbəx
Kəklikotulu quzu qabırğası - RESEPT
Daha çox rus mətbəxinin yeməyi kimi tanınan quzu “karski” quzunun bel ətindən hazırlanır. Ət quzunun böyrəyinə yaxın tərəfindən kəsilir və qızardılır.
Ərzaqlar:
4 quzu qabırğası (hər biri 200 qramlıq)
2 quzu böyrəyi (təmizlənib ortasından ikiyə bölünmüş)
Bir stəkan bitki yağı
1 çay qaşığı duz
1 çay qaşığı istiot
1 çay qaşığı kəklikotu
Hazırlanması:
Əvvəlcə tavanı qızardın. Sonra quzu qabırğası dilimlərinin hər iki yanlarını 5 dəqiqə, hərdən üstünə fırçayla yağ çəkərək qızardın. Böyrəkləri də 4 dəqiqə eyni şəkildə qızartdıqdan sonra, böyrək və isidilmiş bir boşqaba qoyub üstünə duz və istiot səpərək süfrəyə servis edin.
Qeyd: Qarnir olaraq qızardılmış pomidor və yaşıl istiotla bəzədilir. Yanında soğan, qarğıdalı yağı, süd və dəfnə yarpağından hazırlanan sous da verə bilərsiniz.
Nuş olsun!
-
Dəb22:48
Məşhur moda brendinin yaradıcı VƏFAT ETDİ - FOTO
-
Magazin122:24
Tolik MTV-dən getdi
-
Magazin221:12
Türkiyənin məşhur müğənnisi VƏFAT ETDİ - FOTO
-
Magazin120:34
Xanımından Azərlə bağlı paylaşım - FOTO
-
Rəsmi xronika20:24
Prezident ailə üzvləri ilə Şahdağ Turizm Kompleksində - FOTO / YENİLƏNDİ
-
Magazin120:12
Dostları Azərin vəziyyəti ilə bağlı AÇIQLAMA YAYDI - FOTO
-
Magazin119:36
“Çıxışlarım son anda təxirə salınır”
-
Magazin118:48
Azər Baxşəliyev sağdır - Həkimlərdən SON DƏQİQƏ AÇIQLAMASI - YENİLƏNDİ