Pendirli brokkoli şorbası
Bizi izləyin

Mətbəx

Pendirli brokkoli şorbası

Bayırda əsl şorba havasıdır. Bu havada şorba içməkdən gözəl nə ola bilər?

Axşam yeməyində sizə təqdim etdiyimiz bu şorbanı sınaqdan keçirin.

Publika.az payız mövsümünün ən dadlı şorbasını sizə təqdim edir:

Tərkibi:

3 xörək qaşığı un

1 xörək qaşığı kərə yağı

3 stəkan süd

2 stəkan toyuq suyu

2 ədəd brokkoli

2 diş sarımsaq

1 stəkan çedder pendiri

1 ədəd soğan

Yarım stəkan krem

Kəklikotu, duz, istiot

Hazırlanması:

Kərə yağını əridin. Unu həmin yağda qovurun. Brokkolini, soğanı, sarımsağı doğrayıb süd, krem və toyuq suyu ilə birlikdə qazana töküb bişirin. Suyu çəkilənə yaxın duzu, istiotu, kəklikotunu da əlavə edin. Blenderdən keçirin. Üzərinə rəndələnmiş çedder pendiri səpib süfrəyə verin.

Nuş olsun!

Oxumağa davam et
Reklam
Reklam

Gündəm