Mətbəx
Pendirli brokkoli şorbası
Bayırda əsl şorba havasıdır. Bu havada şorba içməkdən gözəl nə ola bilər?
Axşam yeməyində sizə təqdim etdiyimiz bu şorbanı sınaqdan keçirin.
Publika.az payız mövsümünün ən dadlı şorbasını sizə təqdim edir:
Tərkibi:
3 xörək qaşığı un
1 xörək qaşığı kərə yağı
3 stəkan süd
2 stəkan toyuq suyu
2 ədəd brokkoli
2 diş sarımsaq
1 stəkan çedder pendiri
1 ədəd soğan
Yarım stəkan krem
Kəklikotu, duz, istiot
Hazırlanması:
Kərə yağını əridin. Unu həmin yağda qovurun. Brokkolini, soğanı, sarımsağı doğrayıb süd, krem və toyuq suyu ilə birlikdə qazana töküb bişirin. Suyu çəkilənə yaxın duzu, istiotu, kəklikotunu da əlavə edin. Blenderdən keçirin. Üzərinə rəndələnmiş çedder pendiri səpib süfrəyə verin.
Nuş olsun!
-
Sosial14:16
Elmira Süleymanova vəfat etdi - FOTO
-
Cənubi Qafqaz13:40
İrəvandan İlham Əliyevin təklifinə cavab gəldi: Hazırıq!
-
Sosial13:03
Prokurorluqdan Nəsib Quliyevin intihar faktı ilə bağlı çağırış: bu məlumatlar...
-
Sosial12:25
Baş nazir təyin olunan Ceyhun Cəlilov kimdir? - Dosye
-
Əmlak11:55
Qərar verildi: Ev almaq istəyənlərə 55 min manat ödəniləcək
-
İdman11:25
Ulduzu sönən futbolçunun parlaq gözəli - FOTOLAR
-
Nida Xəbər 10:47
Ermənilər Azərbaycanın nəzarətinə keçəcək körpünü tutdular
-
ABŞ10:17
Arxeoloqlar ABŞ-ın ilk prezidentinin içki anbarını tapdılar: Görün nə içirmiş - FOTO