Mətbəx
Ağızda əriyən çoban qovurması - RESEPT
Ərzaqlar:
1.5 kilo quzu və ya dana əti
3 yemək qaşığı duru yağ
3-4 diş sarımsaq
5-6 ədəd acı bibər
4 orta boy pomidor
5-6 ədəd göbələk
1 baş soğan
Duz, istiot, cirə, kəklikotu
1 dəstə cəfəri
Hazırlanması:
Əti kubik şəklində doğrayıb tavada qovurun. Yağı, göbələyi və soğanı əlavə etdikdən sonra qarışdırın. Bibəri, sonra isə sarımsağı əlavə edib qarışdırın. Ətin suyu çıxanda duz və ədviyyatları, sonda xırda doğranmış pomidoru əlavə edib suyu çəkilənə qədər qovurun.
Nuş olsun!
-
Ekologiya21:48
Dəmlənmiş çay yarpaqlarının elə bir faydası üzə çıxdı ki...
-
Magazin121:36
Xalq artistii: “Maaşımızın yarısı gedir” - VİDEO
-
Sosial21:24
Qaraçuxur sakininin başına gələn tragikomik hadisənin DETALLARI - VİDEO
-
Nida Xəbər 21:12
Abid Şərifov yeganə oğlunun ölümündən danışdı - VİDEO
-
Nəqliyyat19:12
Daha bir nazirlik sürücülərə XƏBƏRDARLIQ ETDİ - YENİLƏNDİ
-
Magazin118:48
“Avtobusa minməyə pulum yox idi” - VİDEO
-
Ekopublika.az17:10
Pomidor və xiyarın qiyməti niyə əl yandırır? - ARAŞDIRMA
-
Hadisə16:40
Bakıda restoranda YANĞIN: 3 nəfər tüstüdən zəhərləndi