Mətbəx
Kələm piroqu - Resept
Publika.az-ın mətbəx bölməsi kefirli xəmirdə hazırlanan kələm piroqunun reseptini təqdim edir:
İnqrediyentlər:
Kefir - 200 qram
Un - 140 qram
Qabartma tozu - 1 çay qaşığı
Yağ - 350 qram
Göyərti, zirə zövqə görə
Qara istiot, duz
Hazırlanması:
Kefiri, sodanı, duzu və unu qarışdırıb xəmir yoğurun və soyuducuda 30 dəqiqə saxlayın.
Xırda doğranılmış kələmə zirə əlavə edin, bir neçə dəqiqə qızardın, üzərinə göyərti, duz və ədviyyat əlavə edin.
Xəmiri iki hissəyə bölün, onu yayın. Soba tavasını yağlayın, bir qədər un əlavə edin və birinci qat yuxanı qaba sərin. Arasına kələm və ədviyyatlardan ibarət içlik qoyun, kənarlarını yaxşıca bağlayın. Üzərində deşiklər açın. Sobada təxminən 20-30 dəqiqə bişirin.
Nuş olsun!
-
Sosial19:00
Azərbaycanda ŞOK OLAY: kişi dostunun 14 yaşlı qızını qaçırdı, sonra...
-
Sosial18:36
Direktorla qadın müəllim arasında DAVA: müəllimin halı pisləşdi, təcili yardım gəldi - FOTO
-
Magazin118:12
Aygün Kazımova ilə çobanın söhbəti gündəm oldu - VİDEO
-
Dünya17:55
Bu ölkənin bayrağı ilə "Avroviziya"ya giriş qadağan edildi
-
Avropa17:12
Gürcüstana xəbərdarlıq edildi: Qəbuledilməzdir!
-
Sosial16:23
Parlament seçkiləri önə çəkilə bilər - Məzahir Pənahov
-
Nida Xəbər 15:48
Xəritə yayıldı: ermənilərin zəbt etdiyi bu ərazilər Azərbaycana təhvil verilir - VİDEO
-
Magazin115:26
Tələbələrimin hamısı yuxarıdan tapşırılır - VİDEO