Mətbəx
İçi doldurulmuş bibər - Resept
Publika.az-ın mətbəx bölməsi içi doldurulmuş bibər xörəyinin reseptini təqdim edir:
İnqrediyentlər:
2 ədəd iri bolqar bibəri
200-300 qram ət qiymə
1 pomidor
Bir parça pendir, göyərti
Hazırlanması:
Şirin bolqar bibərlərini yarıya bölün, içərisini təmizləyin. Bibərin içərisini adi qaydada hazırlanmış ətlə doldurun.
Pomidoru həlqə formasında kəsin və ətin üzərinə qoyun. Üzərinə sürtgəcdən keçirilmiş pendir tökün.
Sobada 20-25 dəqiqə qızardın.
Hazır olanda üzərinə göyərti səpin. Qarnir üçün yanına düyü və kartof qoymaq olar.
Nuş olsun!
-
İdman13:26
Musa Qurbanlının Messi ilə FOTOSU yayıldı: Onlar necə görüşüb?
-
İdman13:01
"Real"ı yarımfinala daşıyan Luninin memar gözəlçəsi - FOTOLAR
-
Sosial12:31
Kəmaləddin Heydərov onu yüksək vəzifəyə təyin etdi - FOTO
-
Maraq dünyası12:00
May ayının şanslı BÜRCLƏRİ
-
Hadisə11:18
"Oğlan subay olub, qız isə..." - Bakıda gənclər hamamda necə ölüb? - VİDEO
-
Dünya10:41
Rusiya hərəkətə keçdi: Bu ölkə qırıcıları havaya qaldırdı
-
Avropa10:15
Zelenskini öldürmək istəyən şəxs bu ölkədə saxlanıldı
-
MDB09:48
Moskvada motosikletçini öldürən Şahin Abbasovun mənzilindən görün nə qədər pul tapıldı - FOTO