Mətbəx
Kakaolu keks - Resept
Publika.az kakaolu keksin reseptini təqdim edir:
İnqrediyentlər:
Yumurta - 4 ədəd
Şəkər tozu 2 stəkan
Süd - 1 stəkan
Bitki yağı - 1 stəkan
Qabartma tozu, vanil - 1 paket
kakao - 3-4 xörək qaşığı kakao
Un - 2,5 stəkan
Hazırlanması:
4 ədəd yumurtanı 2 stəkan şəkər tozu ilə mikserlə köpüklənənə qədər çalın. Sonra 1 stəkan bitki yağını, 1 stəkan südü (ya da qatıq) əlavə edib qarışdırmağa davam edin. Son olaraq bir paket qabartma tozu, 1 paket vanil, 3-4 xörək qaşığı kakao və 2.5 stəkan unu əlavə edib bir daha qarışdırın. Kütləni yağlanmış keks qəlibinə qoyun və əvvəlcədən 180 dərəcə isinmiş sobaya yerləşdirin. 40 dəqiqə sonra yoxlayın. Yoxlamaq üçün keksə bir bıçaq və ya diş təmizləyən çöp batırın. Bıçağı çıxartdığınızda əgər keksdən heç nə yapışmayıbsa demək keks artıq bişib.
Nuş olsun!
-
Sosial18:00
Ən çox boşanan 2 bürc: onların 40 yaşdan sonra həyatları dəyişəcək
-
Nida Xəbər 17:05
Azərbaycanda vəzifəli şəxslər cinayət başında belə yaxalandılar - VİDEO
-
Sosial16:38
Azərbaycanda ardıcıl 5 gün iş olmayacaq - RƏSMİ
-
Cənubi Qafqaz16:21
Ermənistan qoşunlarını Göyçə gölünün ətrafından çıxarır
-
Sosial15:46
Bakıda kirayəçi yaşadığı evi mənimsədi - VİDEO
-
Rəsmi xronika15:15
Prezident bu qanuna dəyişiklik etdi
-
Hadisə15:00
Kəlbəcərdə dəhşətli hadisə: ölən var
-
Pul14:40
Bu qərar mayın 2-dən qüvvəyə minir: Kredit faizləri azalacaq?